proklatin- tsh yüksekliği yardım lütfen !!!

Kızlar bana yardım eder misiniz prolaktin degerim 8.27 çok mu düşük yoksa iyi bir değer mi çalışıyorum doktora gidemedim gidemicwmde sanırım yardımcı olurmusunuz bana geçen gittim yumurtalara baktı çok sayıda yumurta var ama küçük desi iki gün sonra gel tekrar bakalım dedi ama izin alamiyorum

merhaba kızlar.benimde prolaktin yüksek çıktı aa çok değil aslıbda hamile kalabilrdin dedi yinede ilaç verdi bide troit için levitron kullanıyorum 50mglık...incir kürü yaptım bu ay yükselmişmidir....bide nette dar styen bile prolaktini yükseltebilir diyo:????

merhaba kızlar.benimde prolaktin yüksek çıktı aa çok değil aslıbda hamile kalabilrdin dedi yinede ilaç verdi bide troit için levitron kullanıyorum 50mglık...incir kürü yaptım bu ay yükselmişmidir....bide nette dar styen bile prolaktini yükseltebilir diyo:????
evet onu ben de duydum canm hatta duş alırken bile fazla temas ettirmemeli diyor prolaktinim benm de ilk 36 lardatdı sonra 18 e düştü on gün içinde ben de senin kullandığın hapı kullanıyorum tsh için ama hala bebiş gelmedi :(

evet onu ben de duydum canm hatta duş alırken bile fazla temas ettirmemeli diyor prolaktinim benm de ilk 36 lardatdı sonra 18 e düştü on gün içinde ben de senin kullandığın hapı kullanıyorum tsh için ama hala bebiş gelmedi :KK43:
bu arada doktorun tsh için yorum yaptı mı sana bebek için kaç aralığında olmalı diye

Kızlar bana yardım eder misiniz prolaktin degerim 8.27 çok mu düşük yoksa iyi bir değer mi çalışıyorum doktora gidemedim gidemicwmde sanırım yardımcı olurmusunuz bana geçen gittim yumurtalara baktı çok sayıda yumurta var ama küçük desi iki gün sonra gel tekrar bakalım dedi ama izin alamiyorum
çalışıp doktora gidememk çok zor canm ben de sen gibiyim :( değerin sanırım birazcık düşük çok bilgim yok ama yine de yardımcı olabilmek amacıyla yazdım

Dahiliye doktorum iyi dedi...ama jinekoloğ başka diyo...arada kaldım bugünde reğli oldum...iyi bi Dr lazım,yani mesleğinde iyi ama bide psikolojik olarak bana yaklaşımı çok önemli...benin eşimde hareketli sperm hiç yoktu ilk başta Dr bizi hemen tüp bebeğe yönlendirdi ben ailemden uzaktayım eşim çok uzun saatler çalışıyor tek başıma nasıl kalkarım o tedavinin altından diye bekledik...bu arada aktardan macun ve çakşır kökü suyu kullandık sıfırdan %22 oldu...bu Dr da aşılama yapabiliriz dedi...offf yazarken yoruldum.allahım hepimize akıl beden ve ruh sağlığı yerinde hayırlı evlatlar nasip etsin...

Dahiliye doktorum iyi dedi...ama jinekoloğ başka diyo...arada kaldım bugünde reğli oldum...iyi bi Dr lazım,yani mesleğinde iyi ama bide psikolojik olarak bana yaklaşımı çok önemli...benin eşimde hareketli sperm hiç yoktu ilk başta Dr bizi hemen tüp bebeğe yönlendirdi ben ailemden uzaktayım eşim çok uzun saatler çalışıyor tek başıma nasıl kalkarım o tedavinin altından diye bekledik...bu arada aktardan macun ve çakşır kökü suyu kullandık sıfırdan %22 oldu...bu Dr da aşılama yapabiliriz dedi...offf yazarken yoruldum.allahım hepimize akıl beden ve ruh sağlığı yerinde hayırlı evlatlar nasip etsin...
doktorlar da hemen aşılama tüp bebek lafına alışmışlar bizim hareketlilik %25 ve doktor iyi doğal yolla olur dedi sözde aynı eğitimi alıyorlar ama işte ... Doktorlar kestirip atmaya bayılıyorlar maşallh bizz de öyleyiz canm aikemizden uzak ve ikimiz de çalışıyoruz zor oluyor doktor iş falan Allah yardımcımız olsun inşallah

Slm kizlar bende adet düzensizliği yaşıyorum ne yapmam gerek hayit otu içeren sorun çözülür mu lütfen yardımcı olurmusunuz

Selvi hanim bu çay kürleri banada soglermisiniz ben 34 yaşındayım 3 çocuk annesiyim ilk defa bogle birsey başıma geliyor doktora gittim menepoz girmessin dedi ama menopoz değeri 86.2 çıktı benim adet olmama lazım

Merhaba benimde 3 ay önce prolaktin değerim 36ydı.dostinex kullandım sonraki ay 1 e düştü.neden bu kadar fazla düşmüş olabilir

Selvi hanim bu çay kürleri banada soglermisiniz ben 34 yaşındayım 3 çocuk annesiyim ilk defa bogle birsey başıma geliyor doktora gittim menepoz girmessin dedi ama menopoz değeri 86.2 çıktı benim adet olmama lazım
Ben nerden başlayım. Siz ilk önce soğan kürü yapın daha sonra hayıt otu suyu için. Birde for woman balen kapsülü içiyorum şuan. Testere dişli aslanpeçcesi, hayıtı otu suyu yada çayı çuha çiçeği kapsülü bunlar hepsi hormon dengeleyici

Back