proklatin- tsh yüksekliği yardım lütfen !!!

_selvim_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
191
84
98
35
Arkadaşlar merhaba nasılsınız ?
herkesin bir hikayesi var . 2011 yılında 1 ay regli olunca kadın doğum gittim. proklatin yükseliği çıktı.
34-160 arası hormonum devamlı yüksek düşük. 2014- mart 15 evlendim. mayıs 2015 den (11 ay )beri korunmuyoruz.
Dostınex 18 mayıs 2015 - 23-11-2015 (6 ay ) kullandım. Mens dönemim 40- 45 gün arası . bazen adet söktürücülerle oluyordum. 1 senedir doğum kontrol hapı kullanmıyorum.
KULLANILAN HAPLAR
dostinex diane 35 tarlusal 5 mg ( adet söktürücü )
yasmin olairista 28 film
15-04-2016 cuma günü mens 3. günü gittim hormon testi yaptırdım.
proklatin 91,38 :( ve ŞOK BİR YÜKSEKLİK TSH YILLARCA BİR İLK DEFA YÜKSELDİ. 6.29 (0,27-4,2)

NOT: SOĞAN KÜRÜ TESTERE DİŞLİ ASLAN PENÇESİ ÇUHA ÇİÇEĞİ KAPSÜLÜ TÜKETİYORUM.
POLİSTİK OVER DEMİŞLERDİ TAMAMEN SIFIRLANMIŞ. TERTEMİZ .
YARDIM GÜZEL BİR DOKTOR İSTİYORUM İLGİLİ GEBELİK YARDIMCISI. YARİN İÇ HASTALIKLARI İÇİN GİDİCEĞİM.
mrtrtrtrt.jpg
mrtrtrtrt.jpg
mrtrtrtrt.jpg

Bazı kürler prolaktini yükseltiyo dye biliyorum. İncir kürü gibi.

DEREOTU TROİD DÜŞÜRÜYOR AMA PRO YÜKSELTİYOR EVET İNCİR KÜRÜDE

doktorunuz sonuçlar için ne dedi benim tsh:3.14 ama bu ay da olmadı :( tabi hsg falan çektirmedim diğer değerlerim normal aralıktaymış siz gittiniz mi doktora ne dediler

Canım ben belirli aralıklarla gidiyorum bu gittiğimde kadın doğum doktoru dostinex verdi onu proklatin ( süt hormonu) yüksek çıkıyor ondan dolayı verdi tsh da yüksek çıkınca dahiliye [ iç hastalıkları ] gitmen gerek dedi. Onada gittim oda tsh için triot için hap verdi ultrason çektirdim temiz çıktı. Tiroit çok önemli doktor dostinex bile gerek kalmaz dedi çünkü tüm salgı değerlerini tsh sağlıyor süt hormonunu tsh yükseltiyor olabilir. Beyin içinde mr girdim temiz çıktı.

Gebelik için 2 altı olması gerek. Ama senin hormon seviyen iyi kuzum dereotu ye. Tsh her dkk her saat değişen bir hormon . Çok takıyor isen endokrinoloji yada iç hastalıkları doktoruna git canım. Tüm değerlerine baktım. Ben gebelik için folik 1 içiyorum gebelik planlayanlar 3 ay önceden içmesi gereklıymiş.

Gebelik için 2 altı olması gerek. Ama senin hormon seviyen iyi kuzum dereotu ye. Tsh her dkk her saat değişen bir hormon . Çok takıyor isen endokrinoloji yada iç hastalıkları doktoruna git canım. Tüm değerlerine baktım. Ben gebelik için folik 1 içiyorum gebelik planlayanlar 3 ay önceden içmesi gereklıymiş.
ben de folik asit içiyorum 2 aya yakın zamandır canım dahiliyeye gittim o da ilaç verdi dahiliyeye göre gebe kalmak için engel değil kadın dogumcuya göre engel ben anlamadım :( folik asit yanında da coraspin verdi kanın sulansın dedi

dereotu da prolaktini yükseltiyormuş bir ay prolaktinim yüksekti düştü kendiliğinden ondan kullanmıyorum dereotunu :(

ben de folik asit içiyorum 2 aya yakın zamandır canım dahiliyeye gittim o da ilaç verdi dahiliyeye göre gebe kalmak için engel değil kadın dogumcuya göre engel ben anlamadım :KK43: folik asit yanında da coraspin verdi kanın sulansın dedi
Kuzum folıc 1 içiyorum pembe olanından
Dostinex
Ve euthyrox 25 mg
Doktor nediyor onu anlamadım

Tsh sıkıntısı olanlar hap içiyorlar canım yoksa düşük oluyor . bana korun 1. Ay dedi bende şuan eşim zaten yok ondan sıkıntı yok sanırım tüm değerler düşsün öyle korunmayı bırakın diyor canım.

Tsh sıkıntısı olanlar hap içiyorlar canım yoksa düşük oluyor . bana korun 1. Ay dedi bende şuan eşim zaten yok ondan sıkıntı yok sanırım tüm değerler düşsün öyle korunmayı bırakın diyor canım.
bana hiç korun falan demedi canım iki doktorun dediği bir gün uysa birbirine şaşıracağım :)

Ya cnaım ağızlarını açmaya zorlanıyorlar parayı basıyor özele gidiyorum yok arkadaş devlete gidiyorsun ayrı bende vallaha çılgınlar gibi soru soru soru yağmuruna tutuyorum. Kendim dedin korunayım mı napayım. Felan diye.

Ya cnaım ağızlarını açmaya zorlanıyorlar parayı basıyor özele gidiyorum yok arkadaş devlete gidiyorsun ayrı bende vallaha çılgınlar gibi soru soru soru yağmuruna tutuyorum. Kendim dedin korunayım mı napayım. Felan diye.
valla kerpetenle laf alıyoruz ağızlarından haklsın canm ben de özele gidiyorum ama sormasam güzel güzel tamam tamam diyor soru soruca da kısa cevaplar hepsinin ortak özelliği bunlar galiba :)

Takma kafana herşey güzel olucak sıkma canını allahın izniyle. sen araştırmacı ol doktorlara güvenme detaylı tüm değerlerini haplarını araştır. Gerisi allaha kalmış

Takma kafana herşey güzel olucak sıkma canını allahın izniyle. sen araştırmacı ol doktorlara güvenme detaylı tüm değerlerini haplarını araştır. Gerisi allaha kalmış
hepimiz için inşallah canm Allah hepimizin yardımcısı olsun internetle alakası omayan ben şimi pc başından telefondan uzak durmuyorum hep araştırıyorum

Prolaktin için hayıt suyu iyi diyorlar.. Ben tsh 7.50 ile hamile kaldım sonra dahiliye ye gittim 20 günde 6.60 olmuş hap kullanmaya devam ediyorum umarım sorun olmaz.. Doktorlar bazen kafasına göre yorum yapıyor galiba onlara göre ben hamile kalamazdim herhalde

Prolaktin için hayıt suyu iyi diyorlar.. Ben tsh 7.50 ile hamile kaldım sonra dahiliye ye gittim 20 günde 6.60 olmuş hap kullanmaya devam ediyorum umarım sorun olmaz.. Doktorlar bazen kafasına göre yorum yapıyor galiba onlara göre ben hamile kalamazdim herhalde
Haha sana maşallah arkadaşım kapak yapmışsın onlara çatır çatır doğur canım inş sağlıklı güzel bir bebiş gelir dünyaya

Back