Prokistik over

Melek3433

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
34
11
3
28
Yeniyimm yeni öğreniyorum siteyi yaklaşık 1 haftadır hastahane işlemlerimden sonra karar verdim aranıza katılmayı . bana yardımcı olabilir misiniz ? Tahlil sonuçlarımdan hiç bir şey anlamadım 20 yaşındayım ve nişanlıyım tüylenme problemiyle gittiğimde daha doğrusu bende hep olan fakat beni düğünüm olacağı için yeni rahatsız eden problemim diyelim . Daha önceleride gittiğimde herşey normal deniliyordu . Çok karmaşık bir durum kısacası ve internette okudukca morelim alt üst oluyor Düzelir mi bu dengeler ? Ciddi bi bozukluk mu? Doktorum benden hormon bozukluğu için kan tahlili ve emar istedi . Ultrasonla baktığında prokistik over var dendi . adet günlerim hep düzenlidir . Hic sormadi adetlerimi . Beni korkutan Lh değerim prolaktin ve testosteron Kan sonucum çıktı . Görüntüye bakarsanız eğer biraz olsun anlayan varsa lütfen yardım edin . Doktor hiç bir şeyi açıklamadı bir iki ilaç ismi yazıp gönderdi beniiii

Eklentiler

• 2016-11-09 19.16.24.jpg
    150,5 KB · Görüntüleme: 34
Konuyu tekrar açtın. prokistik değil polistik over canım :)

hahah burası ayrı bir bölüm demek bir şey deniyordum ordan oraya giriyorum inşallah diğer bölümlere de sıçramam öğrenme aşaması alışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…