- 16 Kasım 2023
- 618
- 360
-
- Konu Sahibi soralbeysu
Günde 3 ağızdan ve baş dönmesi feciGünde bir tane alıyorsanız yatarken alın isterseniz, doktorunuza danışın tabi
Fitil alıyorum baş dönmesi yaşamadım hiç , rica etseniz fitil yazsalar , fitil de gayet etkili çünküBen ağızdn alyorum 1 saat snra dünyam dönüyor inanlmsz bir baş dönmesi siz nasl kullanyorsunuz
Evet yazdm asistanına cevap bekliyorum ama fitil nasl kullancam bilmiyorum çıkmıyor mu uzanıyor musunuz hep geri çkıyor dye okudum hiç o şekl kullanmadm benFitil alıyorum baş dönmesi yaşamadım hiç , rica etseniz fitil yazsalar , fitil de gayet etkili çünkü
Şöyle çıkmıyor , sadece biraz ileri ittirmek lazım zor değil . Arada akıntı fazla olabiliyor çok iç çamaşırı değişimi oluyor ama kesinlikle etkili progesteronu yükseltiyor şimdiye kadar sorun yaşamadımEvet yazdm asistanına cevap bekliyorum ama fitil nasl kullancam bilmiyorum çıkmıyor mu uzanıyor musunuz hep geri çkıyor dye okudum hiç o şekl kullanmadm ben
Sonrasında uzanıyor musunuz bir süreŞöyle çıkmıyor , sadece biraz ileri ittirmek lazım zor değil . Arada akıntı fazla olabiliyor çok iç çamaşırı değişimi oluyor ama kesinlikle etkili progesteronu yükseltiyor şimdiye kadar sorun yaşamadım
Şöyle günde 3 defa kullanıyorum , sabah 8, öğleden sonra 4, gece yarısı 00.Sonrasında uzanıyor musunuz bir süre
Tamamdır çook teşekkürler sordum bakalm ne diyecekŞöyle günde 3 defa kullanıyorum , sabah 8, öğleden sonra 4, gece yarısı 00.
Sabah işe gidince fitili koyup direkt gidiyorum. 4 ten sonra da normal hayatıma devam ediyorum üzerine düşmüyorum zaten gece koyduktan sonra yatıyorum.
Ve güzelce artış sağladı sorun yaşamadım şimdiye kadar
İğnesini kullanan bkaç kişiyi duydum az ama acaba neye göre iğne hap fitilBir ben mi iğne olarak kullanıyorum yahu
İğne acıtıyor mu ?Bir ben mi iğne olarak kullanıyorum yahu
Evet baş dönmesi mide bulantısı yapar vajinal alabilirsnizBen ağızdn alyorum 1 saat snra dünyam dönüyor inanlmsz bir baş dönmesi siz nasl kullanyorsunuz
Bu transferinde bende iğne olarak kullanıyorum günde 2 progestan dexBir ben mi iğne olarak kullanıyorum yahu
İğne acıtmıyor da oksapar acıtıyorİğne acıtıyor mu ?
Ben şu an iğne olarak oksapar ve bir tane düşük önleyici kullanıyorum , progestan fitil şeklinde yani gerçekten rahat tavsiye ederim
Ben 1 kullanıyorum neye göre değişiyor bu acaba kaç kes kullanıp kullanmayacağımızBu transferinde bende iğne olarak kullanıyorum günde 2 progestan dex
Hiç bilmiyorum rahmin durumuna göre sanırımİğnesini kullanan bkaç kişiyi duydum az ama acaba neye göre iğne hap fitil
Oksapar acıttı evetİğne acıtmıyor da oksapar acıtıyor
Kullandığın Düşük önleyicinin adı nedir aynı şeyi mi kullanıyoruz acaba
Yakıyor sonra da nereye vuruyorsun göbek mi bacak mıOksapar acıttı evet
Prolutex sanırım adı :) düşük önleyici dedi ama içinde ne var bilmiyorum
Göbek , ya kuzum ben dikkat etmemişim içinde hava çok kalmıştı bugün acaba dedim havadan dolayı mı acıdı yarın biraz daha dikkat edicem hava kalmalı ama biraz kalmalı diye biliyorumYakıyor sonra da nereye vuruyorsun göbek mi bacak mı
Benimde progestan dex seninki farklıymış