- 30 Nisan 2023
- 1.704
- 1.813
- 31
- Konu Sahibi soralbeysu
Sen nereden vuruyorsun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bak onu bugün bende unuttum hava kalmış içinde ayriyeten acıttı inşallah bir dahakine unutmayalım da havasını alalım yaGöbek , ya kuzum ben dikkat etmemişim içinde hava çok kalmıştı bugün acaba dedim havadan dolayı mı acıdı yarın biraz daha dikkat edicem hava kalmalı ama biraz kalmalı diye biliyorum
Bende göbekten birgün sağ birgün solSen nereden vuruyorsun :)
Aynen sen de dikkat et canım, bence biz yumurta gelişmesi için kullandığımız iğneler ile karıştırdıkEvet bak onu bugün bende unuttum hava kalmış içinde ayriyeten acıttı inşallah bir dahakine unutmayalım da havasını alalım ya
Olabilir okadar çok iğne yedikki kafamız allak bullak olduAynen sen de dikkat et canım, bence biz yumurta gelişmesi için kullandığımız iğneler ile karıştırdık
Bu arada ne zaman kan testi yapmayı düşünüyorsunAynen sen de dikkat et canım, bence biz yumurta gelişmesi için kullandığımız iğneler ile karıştırdık
10. Gün sence erken olur mu :) genelde 10. Gün yapmışlar tüp bebek merkezim 12 dedi , nasıl dayanıcam kiBu arada ne zaman kan testi yapmayı düşünüyorsun
Bende onu düşünüyorum inanki 5.gün öğrenen bile var bende sabredemem gibi geliyor nasıl yapsak ki10. Gün sence erken olur mu :) genelde 10. Gün yapmışlar tüp bebek merkezim 12 dedi , nasıl dayanıcam ki
Yok ben her türlü 10. Güne sabretmeyi planlıyorum çünkü olur da negatif çıkarsa takarım kafama , dayanırım ama 12 çok uzun geliyorBende onu düşünüyorum inanki 5.gün öğrenen bile var bende sabredemem gibi geliyor nasıl yapsak ki
Evet ya pazartesi yakınmış da çarşamba uzakmış gibiYok ben her türlü 10. Güne sabretmeyi planlıyorum çünkü olur da negatif çıkarsa takarım kafama , dayanırım ama 12 çok uzun geliyor
Korkacak bir şey yok oh canım fitil gayet rahat oluyor zaten kaygan bir şey. İşaret parmağınla itebildiğin yere kadar itip biraz uzan. Ayağa kalkınca geri akıntı oluyor beyaz böyle o da normal. Vajinal duş falan alma.Doktorml konştm progesteron baş dönmesi yapyor bana dedim oda fitil olarak kullanmamı söyledi ilk kez bu şeklde kullanıcam ay korktm ya
Valla attm uzanıyorm ama kalknca sanki akacak gibi be his varKorkacak bir şey yok oh canım fitil gayet rahat oluyor zaten kaygan bir şey. İşaret parmağınla itebildiğin yere kadar itip biraz uzan. Ayağa kalkınca geri akıntı oluyor beyaz böyle o da normal. Vajinal duş falan alma.
Normal canım zaten akacak yani akması da normalValla attm uzanıyorm ama kalknca sanki akacak gibi be his var
İnanın hiç bilmiyorumBen 1 kullanıyorum neye göre değişiyor bu acaba kaç kes kullanıp kullanmayacağımız