Progestrn transfer öncesi

Progestrn 200 ftil mi oral mı alıyorsunuz

• Fitil

OY: 16 100,0%
  • Ağızdan

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    16
Göbek , ya kuzum ben dikkat etmemişim içinde hava çok kalmıştı bugün acaba dedim havadan dolayı mı acıdı yarın biraz daha dikkat edicem hava kalmalı ama biraz kalmalı diye biliyorum
Evet bak onu bugün bende unuttum hava kalmış içinde ayriyeten acıttı inşallah bir dahakine unutmayalım da havasını alalım ya

Doktorml konştm progesteron baş dönmesi yapyor bana dedim oda fitil olarak kullanmamı söyledi ilk kez bu şeklde kullanıcam ay korktm ya

Doktorml konştm progesteron baş dönmesi yapyor bana dedim oda fitil olarak kullanmamı söyledi ilk kez bu şeklde kullanıcam ay korktm ya
Korkacak bir şey yok oh canım fitil gayet rahat oluyor zaten kaygan bir şey. İşaret parmağınla itebildiğin yere kadar itip biraz uzan. Ayağa kalkınca geri akıntı oluyor beyaz böyle o da normal. Vajinal duş falan alma.

Korkacak bir şey yok oh canım fitil gayet rahat oluyor zaten kaygan bir şey. İşaret parmağınla itebildiğin yere kadar itip biraz uzan. Ayağa kalkınca geri akıntı oluyor beyaz böyle o da normal. Vajinal duş falan alma.
Valla attm uzanıyorm ama kalknca sanki akacak gibi be his var

X