Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba işk aşılamamı yaptırdım progesteron fitil kullanıyorum doktorum 20.gün teste çağırdı sonuç olarak 32.10çıkmış bilğisi olan varmı değerim iyimi hamile kalabilmişmiyim yoksa sadece yumurta çatladı demekmi lütfen birisi yardımcı olabilirmi
Merhaba işk aşılamamı yaptırdım progesteron fitil kullanıyorum doktorum 20.gün teste çağırdı sonuç olarak 32.10çıkmış bilğisi olan varmı değerim iyimi hamile kalabilmişmiyim yoksa sadece yumurta çatladı demekmi lütfen birisi yardımcı olabilirmi
Progesteron yukselmes hamilelik belırtısı ama fitilden dolayı da yuksek çıkmış olabileceği Normalde yumurta çatlasa bile bu kadar yukselmez diye biliyorum
Progesteron yukselmes hamilelik belırtısı ama fitilden dolayı da yuksek çıkmış olabileceği Normalde yumurta çatlasa bile bu kadar yukselmez diye biliyorum
Aşılama günümde dahil buğün 9.gündeyim doktorum aşılamanın oldugu günden itibaren 6. Gün progesteron istedi 12. Günde hamilelik testi istedi heryerde okudugum 14. Gün gebelik testi istedikleriydi