Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendime dikkat et canim, tekrarlan ya da oluyor tekrarlamayan da benim tekrarlamamıştı inşallah senin de ilk ve son olur.KAnamanın neden oldugunuda sölemedi tekrarlar mı acaba ya
Benim 6.hafta biterken cok az olmuştu 2 tane igne kullandim ve 12. Haftaya kadar progestan fitil kullandım.Sizinde mi kanama olmuştu kaçıncı haftada
İgne kullandınız mıKanama benim de 5-6ncı haftada oldu
Progestan kullandım bir kaç gün ve geçti![]()
Hayır canımİgne kullandınız mı
İnşallah tekrarlamaz dikkat edinHayır canım
Yok canım daha 4üncü aydayım Allahın izniyle hiçbişiycik olmazİnşallah tekrarlamaz dikkat edin
Yattınız mı sürekli kanamanın meden oldugunu doktorunuz sölemişmiydiYok canım daha 4üncü aydayım Allahın izniyle hiçbişiycik olmaz![]()
Aklına takilan ne varsa sorabilirsin canım yeter ki için rahat etsin.Bende agızdan kullanıyorum şimdi sarı bi akıntım war sizinde olmuşmuydu kusurs bakmayın soruyorum ama![]()
Teşekkür ederim ilk bebegim kaybetmek istemiyorum allahım bütün bebekleri annelerine bagışlasın inşallahAklına takilan ne varsa sorabilirsin canım yeter ki için rahat etsin.
Sarı akıntı iyiye işaret kanaman durmuş demektir.
Ben şu an 19haftadayim hala akıntım devam ediyor bazen yoğun bazen daha az.
Sakın korkma arkadaşım, kalbini gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olshn inşallah. Benim ilk gebeligim kimyasal olmuştu bunda ister istemez cok stres olmuştum sonra Rabbime sığındım cok şükür bu zamana kadar iyi geldik böyle devam eder inşallah.Teşekkür ederim ilk bebegim kaybetmek istemiyorum allahım bütün bebekleri annelerine bagışlasın inşallah![]()
İnşallah inşallah yarın ikinci igneyi vurulmal için gidicem ama öncesinde özele gidicem igne gerçekten belimi ve kalçamı çok agrıttıSakın korkma arkadaşım, kalbini gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olshn inşallah. Benim ilk gebeligim kimyasal olmuştu bunda ister istemez cok stres olmuştum sonra Rabbime sığındım cok şükür bu zamana kadar iyi geldik böyle devam eder inşallah.
Rabbim kimseyi evladi ile sınamasın herkese sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah.
Şifa olsun inşallah arkadaşım.İnşallah inşallah yarın ikinci igneyi vurulmal için gidicem ama öncesinde özele gidicem igne gerçekten belimi ve kalçamı çok agrıttı