Progeston ignesi

Pnar37

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2019
47
7
1
27
İki gün önce bi kaç damla kanamam oldu progeston ignesi vuruldum 2 gün geçtü agrısı war bide bel agrısı war normal mi sizce

Ağır bir iğne arkadaşım normaldir ben de kullanmıştım ağrı yapıyor maalesef.
Ağrı da normal ama Allah korusun kanama falan olursa mutlaka doktora git tekrar.
19 haftalık hamileyim 3ay evden çıkamadım bel ağrısından.

KAnamanın neden oldugunuda sölemedi tekrarlar mı acaba ya
Kendime dikkat et canim, tekrarlan ya da oluyor tekrarlamayan da benim tekrarlamamıştı inşallah senin de ilk ve son olur.

Bende agızdan kullanıyorum şimdi sarı bi akıntım war sizinde olmuşmuydu kusurs bakmayın soruyorum ama 😣

Kanama benim de 5-6ncı haftada oldu
Progestan kullandım bir kaç gün ve geçti 🤗

Bende agızdan kullanıyorum şimdi sarı bi akıntım war sizinde olmuşmuydu kusurs bakmayın soruyorum ama 😣
Aklına takilan ne varsa sorabilirsin canım yeter ki için rahat etsin.

Sarı akıntı iyiye işaret kanaman durmuş demektir.
Ben şu an 19haftadayim hala akıntım devam ediyor bazen yoğun bazen daha az.

Aklına takilan ne varsa sorabilirsin canım yeter ki için rahat etsin.

Sarı akıntı iyiye işaret kanaman durmuş demektir.
Ben şu an 19haftadayim hala akıntım devam ediyor bazen yoğun bazen daha az.
Teşekkür ederim ilk bebegim kaybetmek istemiyorum allahım bütün bebekleri annelerine bagışlasın inşallah 🤲🏻

Teşekkür ederim ilk bebegim kaybetmek istemiyorum allahım bütün bebekleri annelerine bagışlasın inşallah 🤲🏻
Sakın korkma arkadaşım, kalbini gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olshn inşallah. Benim ilk gebeligim kimyasal olmuştu bunda ister istemez cok stres olmuştum sonra Rabbime sığındım cok şükür bu zamana kadar iyi geldik böyle devam eder inşallah.
Rabbim kimseyi evladi ile sınamasın herkese sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah.

Sakın korkma arkadaşım, kalbini gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olshn inşallah. Benim ilk gebeligim kimyasal olmuştu bunda ister istemez cok stres olmuştum sonra Rabbime sığındım cok şükür bu zamana kadar iyi geldik böyle devam eder inşallah.
Rabbim kimseyi evladi ile sınamasın herkese sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah.
İnşallah inşallah yarın ikinci igneyi vurulmal için gidicem ama öncesinde özele gidicem igne gerçekten belimi ve kalçamı çok agrıttı

Evet o iğne ağır olduğu içn sonrası ağrı ve bezeler yapabiliyor. Ben üç haftadır vuruluyorum inanın popomun üzerine oturamıyorum.iğne sonrası ovuyorum kolonya ile. Yağlı bi iğne ondan ağrı yapıyormuş öyle demişti hemşire ama çokta etkili.

Back
X