Progesteron yüksekliği

Alevvekiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2022
133
32
28
24
Merhaba dün doktora gittim gebelik testim 1,99 çıktı progesteron 11,9 çıktı doktor yüksek ihtimal gebesin dedi cuma gün testi tekrarlayacağız dedi böyle bir durum olup gebe kalan varmı?

Merhaba dün doktora gittim gebelik testim 1,99 çıktı progesteron 11,9 çıktı doktor yüksek ihtimal gebesin dedi cuma gün testi tekrarlayacağız dedi böyle bir durum olup gebe kalan varmı?
Yükselme ihtimali var ama direkt gebesin demesi yanlış olmuş değerin şuan gebelik değeri değil ki evet progestoron güzel ama hcg şuan negatif yani elbette artış olabilir ama olmayabilir de çünkü progestan adete yakın dönemlerde de 5-20 arasında değerde seyredebiliyor. O nedenle cuma günü herşey netleşir inşallah artışın olur

Aşırı şekilde 2 gündür ağrım var şiddetli
İnşallah yükselme olur

Benim de beta 12 çıktı. Progesteron 0.9. Gebeliğin devam etme ihtimali yok dimi?

Benimde 12 çıktı bi kadın doğuma gözük progesteron için progestan verebilir ilk bebeğimde öyleydi progestan ile düzeldi yoksa tutunamaz
Bu kadar düşük müydü değer? Dr yazdım muhtemelen kimyasal dedi.
Ben adet oldum sandım lekelenmelerim var 5-6 gündür, kanamayla atabilir miyim varsa. Tekrar kürtaj olmak istemiyorum

Bu kadar düşük müydü değer? Dr yazdım muhtemelen kimyasal dedi.
Ben adet oldum sandım lekelenmelerim var 5-6 gündür, kanamayla atabilir miyim varsa. Tekrar kürtaj olmak istemiyorum
İlkinde bthcg yüksekti progesteron düşüktü progestan desteği ile yükseldi

Mrb ben de bugün progesteron ve beta ma baktırdım adetimin 26. Günü bugün progesteron 14 çıktı beta 2 çıkmış sizce gebelik var midir kasik ağrım var akintim var şuan kaç haftalik hamile siniz siz
Merhaba dün doktora gittim gebelik testim 1,99 çıktı progesteron 11,9 çıktı doktor yüksek ihtimal gebesin dedi cuma gün testi tekrarlayacağız dedi böyle bir durum olup gebe kalan varmı

Merhaba ben de yumurtlamadan 1 hafta sonra progesteron baktırdım 36.5 çıkmış beta baktırmadım çok merak ediyorum inşallah sağlıklı bebek vardır

Seni ki baya yüksek çıkmış canim insallah gebesindir ne zaman kan testi yaptircaksin
İnşallah gebelik göstermez yumurtlama gösterir diyenler oldu ondan cesaret edemiyorum kan vermeye. 8 veya 9 gün var adete, evde erken gebelik testi yaptım tek çizgiydi. kan versem belli olur mu

İnşallah gebelik göstermez yumurtlama gösterir diyenler oldu ondan cesaret edemiyorum kan vermeye. 8 veya 9 gün var adete, evde erken gebelik testi yaptım tek çizgiydi. kan versem belli olur mu
Ben dün verdim negatif çıktı benim de adetime daha 1 hafta var progesteron 14 çıktı benimde dün İnşallah gebe kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…