Progesteron testi ?

gazelle60

hadi bebeğim gel ama :(
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2012
59
2
16
Çorum
arkadaşalar ayın 15inde adet oldum 19 unda klomene başladım ve bugün kontrole gittim henüz oluşmuş bi yumurta görünmüyo dedi doktor ama oluşabilir dedi bu yumurta ne zaman oluşurda gösterir kendini bir de 6 ağustosta progesteron testi istedi bu neden acaba bana yardımcı olabilir misiniz?

yumurta klomene devam et zaten 5 gün içeceksin mutlaka oluşur benim hemen oluşmuştu ama fizyolojik bi durum sakın stres yapma.
progesteron ise adetin 21.günü bakılır yumurta kalitelimi diye 10 ve 10 nun üstü çıkmalıki yumurtanın kalitali olduğunu göstersin hoş benim hep 20 ve 30 larda çıkıyorda ne oluyor:))

klomen bitti 5 gün günde 2 defa aldım pazartesi günü bitti ama bugün bi yumurta görünmedi benim bu ay hala şansım var mı yani

bu işlerin bu kadar zor olduğunu bilsem evlendiğim gün başlardım ömrümden ömür gidiyo yaaa valla artık kucağında çocuk gördüklerimi kıskanıyorum benim yaram ne zaman kapanacak yaa ;(

bu işlerin bu kadar zor olduğunu bilsem evlendiğim gün başlardım ömrümden ömür gidiyo yaaa valla artık kucağında çocuk gördüklerimi kıskanıyorum benim yaram ne zaman kapanacak yaa ;(

sana tamamiyle katılıyorum ben bazen bilseydim evlenmezdim bile diyorum git gel git gel sonu hüsran olunca insanın canına takediyor.
birde allah öyle bi sınıyorki nereye gitsem mutlaka bi hamile çıkıyor karşıma.
düşün bak bugün gebelik testi almaya gittim eczacı hamile.
eve geldim faceden kuzenlerime yazayım dedim sonucu bekliyorlardı bi açtım faceyi gecen sene evlenen arkadaşımın karnı burnunda resmini gördüm.
isyan etmek istemiyorum ama nereye kadar çok zor allah yardımcımız olsun.

mrb kızlar aynı dertten müzdaripim progesteron hep çok düşük çıkıyo napıcam bilmiyorum valla...

birde sebepsiz olması çok can acıtıcı gitmediğim hastane dr kalmadı 5 yılda hepsi şaşırıyor prof a bile göründüm kaç defa farklı farklı birçoğunun dediği hamile kalan kadınlardan daha sağlıklı olmana rağmen nasıl kalamıyorsun.
5 6 tane yumurtam oluşuyor ve hepside çatlıyor eşimin sperm değeri oldukça güzel 1 tanesi bile döllenmiyor ama.
benimle evlenenler 2.yi düşünürken ben daha hamile kalamadım.

slm arkadaşım benimde evliliğim dört yılı geçti evliliğimin 2 . ayından beri gitmediğim doktor yaptırmadığım test kalmadı.eşimindee değerlerii gayet iyii seninle aynı durumdayım .tüplerim açık yumurtalarımm herr ayy varr düzenlii adetimm ama gel görelimkii sonuç yok.dünkü bebeler anne baba olduu biz hala bekliyoruzz ama eylül sonu ben bu beklemeye son vercemm vee aşılaa yaptırarak başlıcamm .rabbimden hayırlısı yinee .rabbim kimsenin kucağınıı boş koymasın..çok zorr yaşamayan bilmezz...(

canım ben 2 defa yaptırdım aşılamayı inş senin aşılaman hemen tutar bana aşılama çok gereksiz gelmişti zaten yumurtam çatlıyor ekstra çatlatmaya ne gerek var zaten çatlatma iğnesinden önce çatlamıştı 2.aşılamamda yani o iğneyide boşuna vurdurmuşum.
inş allah yardım eder bizlere ne olcak sonumuz bilemiyorum.

yaa ben anlamadım şimdi adetin 13. günü gittim yumurta görünmüyodu 17. gün gittim yine yok ama rahim arkasında sıvı varmış bu yumurtlamanın belirtiside olabilirmiş yani yumurtam kısa süre önce çatlamıl ya da başka bişey bu kadar zamanda olgunlaşıp çatlar mı? ya da bu sıvı başka ne olabilir ki ? Allahım kafayı yemeden önce şu bebeğime bi kavuşsaydım

Yumurtan catlams mi die bakcak banada bakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…