- 15 Haziran 2019
- 1
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi Acilcevapverirmisiniz
-
Sonucun normal canim adetten once 1 ng/ml den az olmasi lazim adetinin ortasindada 5 ile 20 ng/ml arasinda olmaliİyi akşamlar ben çocuk istiyorum
Adetimden 24 gün sonra progesteron testi yaptırdım sonucuma bakar mısınız
Progesteron 0.61 ng/ml.
Çıktı ne demek oluyor tam olarak
Benimde 0.25 cıktı bu normal mi oluyirSonucun normal canim adetten once 1 ng/ml den az olmasi lazim adetinin ortasindada 5 ile 20 ng/ml arasinda olmali
Hayır canım ben bı kez bu testi verdim 21. Gün 10 üzeri çıkmıştı doktor yumurtan çatlamış dedi gebelik olmadı sonra letu diye bi hap kullandığım ay sonuc daha yüksek çıkmıştı yine gebelik olmadı demek istediğim adete yakın o değer düşer 21. Gün sonrası gebelik yoksa değer düşüyor ve adet oluyoruz adetten önce 1 NG/ml adet ortası 5-20 NG/ml bunlar normal değerlermisprogesteron dusukse gebelik sagliksiz olur yada anne karninda olurmu
Merhaba ben 21. gün ölçtürdüm ve 0.5 çıktı. Yalnız reglime bir hafta olmasına rağmen ölçümün ertesi gün regl oldum. Acaba o yüzden mi böyle çıktı?Hayır canım ben bı kez bu testi verdim 21. Gün 10 üzeri çıkmıştı doktor yumurtan çatlamış dedi gebelik olmadı sonra letu diye bi hap kullandığım ay sonuc daha yüksek çıkmıştı yine gebelik olmadı demek istediğim adete yakın o değer düşer 21. Gün sonrası gebelik yoksa değer düşüyor ve adet oluyoruz adetten önce 1 NG/ml adet ortası 5-20 NG/ml bunlar normal değerlermis
Evet canım o yüzdendir baksana ertesi gün reglin başlamış zatenMerhaba ben 21. gün ölçtürdüm ve 0.5 çıktı. Yalnız reglime bir hafta olmasına rağmen ölçümün ertesi gün regl oldum. Acaba o yüzden mi böyle çıktı?
Amiin canım Allah razı olsunEvet canım o yüzdendir baksana ertesi gün reglin başlamış zatenYani yukarda yazdıklarımı bire bir doktorum anlattı Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın inşallah bol bol dua bol bol sabır Allah kerim
Hepimizden canımAmiin canım Allah razı olsun
HSG çekilmiştim ona yoruyorum benHepimizden canım ♥ Reglin neden bı hafta öncesinden geldi ki düzenli değil mi
Olabilir evet hakkımızda hayırlısı canımHSG çekilmiştim ona yoruyorum ben
Amin canım Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlereOlabilir evet hakkımızda hayırlısı canım
Aminnnnnn inşallah canım iki yıldır tek duam bu hayırlı ve sağlıklı evlatAmin canım Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere
Hayır canım ben bı kez bu testi verdim 21. Gün 10 üzeri çıkmıştı doktor yumurtan çatlamış dedi gebelik olmadı sonra letu diye bi hap kullandığım ay sonuc daha yüksek çıkmıştı yine gebelik olmadı demek istediğim adete yakın o değer düşer 21. Gün sonrası gebelik yoksa değer düşüyor ve adet oluyoruz adetten önce 1 NG/ml adet ortası 5-20 NG/ml bunlar normal değerlermis
İnşallah tedavin olumlu sonuçlanır Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın benim eşimde hareket sorunu var ona yoruyorum ben negatifleri bakalım hayırlısı canmyetersiz progeston da boyle olur duydum da gebelik kaybinin caresini bulamadim hem hasimato hem kan pihtilasmasi tedavi oluyorum ama nafile
Bizde de hem sayı hem hareket maalesef. Rabbim tüm çabalarımızı görsün ve bize Eyüp Peygamber sabrı versinİnşallah tedavin olumlu sonuçlanır Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın benim eşimde hareket sorunu var ona yoruyorum ben negatifleri bakalım hayırlısı canm
Amin aminnnnnnn canım sayımız 20 milyon sanki gün geçtikçe düşüyormuş gibi havalar çok sıcak sıcaklıkta iyi değilmişBizde de hem sayı hem hareket maalesef. Rabbim tüm çabalarımızı görsün ve bize Eyüp Peygamber sabrı versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?