Progesteron testi sonucuma bakarmısınız

Amin aminnnnnnn canım sayımız 20 milyon sanki gün geçtikçe düşüyormuş gibi havalar çok sıcak sıcaklıkta iyi değilmiş
Valla canım ben de gün geçtikçe umudumu kaybediyorum. Sonra Allah büyüktür nasip ederse gerisi boştur diyorum. Bizim sayı 10 milyon üç aydır ilaç kullanıyor haftaya test verecek bakalım inşAllah artmıştır yoksa kendimi aşılama ve tüp bebek için hazırlayacağım

Valla canım ben de gün geçtikçe umudumu kaybediyorum. Sonra Allah büyüktür nasip ederse gerisi boştur diyorum. Bizim sayı 10 milyon üç aydır ilaç kullanıyor haftaya test verecek bakalım inşAllah artmıştır yoksa kendimi aşılama ve tüp bebek için hazırlayacağım
İnşallah canım inşallah artmıştır. Bı umut işte mücadelemizi vermek zorundayız bende aşılamaya niyetlendim iki aydır geçiyor içimden hep bı aksilik oluyor bu ay basliyim diyorum ama bayram tatili falan bakalım olmazsa eylüle atar nasipte ne varsa o inşallah hiç birşeye gerek kalmadan mucizemiz gerçekleşir 🙏🏻♥️

İnşallah canım inşallah artmıştır. Bı umut işte mücadelemizi vermek zorundayız bende aşılamaya niyetlendim iki aydır geçiyor içimden hep bı aksilik oluyor bu ay basliyim diyorum ama bayram tatili falan bakalım olmazsa eylüle atar nasipte ne varsa o inşallah hiç birşeye gerek kalmadan mucizemiz gerçekleşir 🙏🏻
İnşAllah Rabbim sana bana ve bizim gibi böyle bir mucize bekleyen herkese mutlu haberler nasip etsin 🙏

İnşAllah Rabbim sana bana ve bizim gibi böyle bir mucize bekleyen herkese mutlu haberler nasip etsin 🙏
Aminnnn amin bin kere amin gün gelecek bizde burda paylaşacaz umudumuzu kaybetmeyelim bizi bizden başkası anlamaz arada haberleşelim öpüyorum çok 😘 Dua eder dua beklerim kal sağlıcakla canımcım ♥️

progesteron dusukse gebelik sagliksiz olur yada anne karninda olurmu
Progesteron hormonu bebeğin anneye daha sıkı şekilde tutulmasına yardımcı oluyor ve düşüğü önlüyor. Ben 4 haftalık gebeyken progesteronum düşük çıktı ve %90 düşük denildi. Başka doktora gittim, progesteron hormonun artık önemli olmadığını ilaçlarla rahat bir şekilde yerine konulduğunu söyledi ve "progestan 200 mg" adlı ilacı günde 2 kere vajinal kullandım 1 ay boyunca. Sonuç olarak hiçbir sorun olmadı şu an 20. Haftadayım

Progesteron hormonu bebeğin anneye daha sıkı şekilde tutulmasına yardımcı oluyor ve düşüğü önlüyor. Ben 4 haftalık gebeyken progesteronum düşük çıktı ve %90 düşük denildi. Başka doktora gittim, progesteron hormonun artık önemli olmadığını ilaçlarla rahat bir şekilde yerine konulduğunu söyledi ve "progestan 200 mg" adlı ilacı günde 2 kere vajinal kullandım 1 ay boyunca. Sonuç olarak hiçbir sorun olmadı şu an 20. Haftadayım
Yumurtanın çatlama durumunu göstermiyor mu peki?

Canım doktorum bize hareket normal sayı az dedi ve bunun için Proman K diye bı vitamin yazdı eşime ayrıca keçiboynuzu özü kullan dedi. Aşılamaya kadar sayıyı arttiralim dedi sizde de sayı sıkıntısı var ya o yüzden söylemek istedim inşallah işe yarar

Canım doktorum bize hareket normal sayı az dedi ve bunun için Proman K diye bı vitamin yazdı eşime ayrıca keçiboynuzu özü kullan dedi. Aşılamaya kadar sayıyı arttiralim dedi sizde de sayı sıkıntısı var ya o yüzden söylemek istedim inşallah işe yarar
Allah razı olsun canım çok sağ ol. Bizim değerlerimiz yükseldi bekliyoruz bakalım hayırlısı inşAllah Rabbim sağlıklı evlatlar versin bekleyen herkese :dua:

Allah razı olsun canım çok sağ ol. Bizim değerlerimiz yükseldi bekliyoruz bakalım hayırlısı inşAllah Rabbim sağlıklı evlatlar versin bekleyen herkese :dua:
Amin canım inşallah tam da denk geldik bende araştırıyordum 😊 Sayıyı nasıl yukselttiniz canım bizim de önümüzde bir ay var aşılama yapacaz inşallah. Bu ay yapamadık çünkü eski doktorumun hatasıyla iki kistim oluşmuş önce bunu halledelim dedi doktor ve işte dediğim gibi vitamin fln verdi ikimize de

Amin canım inşallah tam da denk geldik bende araştırıyordum 😊 Sayıyı nasıl yukselttiniz canım bizim de önümüzde bir ay var aşılama yapacaz inşallah. Bu ay yapamadık çünkü eski doktorumun hatasıyla iki kistim oluşmuş önce bunu halledelim dedi doktor ve işte dediğim gibi vitamin fln verdi ikimize de
Çok geçmiş olsun canım çoğu kişide olup geçiyor telaş etme
Klomen çok işe yaradı bizde. hatta ilk başlarda eşime bunu genelde kadınlara veriyorlar kist oluyormuş içme diyordum. Bir doktorla kalmadık özel, devlet, üniversite farklı farklı doktorlara gittik ve hepsi aynı şeyi söyledi. Eğer sadece sayıyı artırmak istiyorum diyorsan farklı ilaç verebilirim ama çocuk sahibi olmak istiyorum diyorsun o yüzden klomen veriyorum dedi doktorlar.

Çok geçmiş olsun canım çoğu kişide olup geçiyor telaş etme
Klomen çok işe yaradı bizde. hatta ilk başlarda eşime bunu genelde kadınlara veriyorlar kist oluyormuş içme diyordum. Bir doktorla kalmadık özel, devlet, üniversite farklı farklı doktorlara gittik ve hepsi aynı şeyi söyledi. Eğer sadece sayıyı artırmak istiyorum diyorsan farklı ilaç verebilirim ama çocuk sahibi olmak istiyorum diyorsun o yüzden klomen veriyorum dedi doktorlar.
Anladım canım çok teşekkür ederim inşallah hayırla sonuçlanır tedavin 🙏🏻♥️ Biz aşılama düşünüyoruz diyince doktorum bende öyle düşünüyorum dedi sonuçlara bakıp bir ayda ne kadar arttirabilirsek dedi ve yazdı klomenden hiç bahsetmedi bakalım inşallah bizde güzel sonuç alırız tekrar teşekkürler canım

Anladım canım çok teşekkür ederim inşallah hayırla sonuçlanır tedavin 🙏🏻♥ Biz aşılama düşünüyoruz diyince doktorum bende öyle düşünüyorum dedi sonuçlara bakıp bir ayda ne kadar arttirabilirsek dedi ve yazdı klomenden hiç bahsetmedi bakalım inşallah bizde güzel sonuç alırız tekrar teşekkürler canım
Rica ederim canım müjdeli haberlerle gel inşAllah :KK200:

Selam arkadaşlar benim adetin 22. Günü progesteron 0.28 çıktı ama adet de olmadım iki gün gecikti hamilelik mümkün değil demişlerdi bu değerle neden adetim gecikti olacakmışım gibi bir belirti de yok

Evet canım o yüzdendir baksana ertesi gün reglin başlamış zaten :KK15:Yani yukarda yazdıklarımı bire bir doktorum anlattı Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın inşallah bol bol dua bol bol sabır Allah kerim
ben bişey öğrenmek istiyorum adetim 24 ağustostaydı tüp bebek için devlete gidiyorum 21.günü 14 eylül cumartesiye denk geliyor bunu 20. gün yaptırsam devlette bir problem olur mu ?

ben bişey öğrenmek istiyorum adetim 24 ağustostaydı tüp bebek için devlete gidiyorum 21.günü 14 eylül cumartesiye denk geliyor bunu 20. gün yaptırsam devlette bir problem olur mu ?
Olmaz canım adetten sonra 19 ile 23. günler arası yapılıyor diye biliyorum bence bı sorun olmaz tam emin olmak için doktoruna sorarsın en doğru bilgiyi o verir tedavin hayırla sonuçlansin inşallah

Back