- 14 Ocak 2020
- 979
- 532
- 53
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel gebelik için uygun ama olmuş mudur bilemeyiz tabi. Bende tek yumurtada 24 Çıkmıştı. Hamileyim dedim anladım öyle de oldu. Sizin 12 falan oluyor çok yüksek değil ama kötü de değilSelam arkadaşlar. 29 ocak çarşamba progesteron 1.7 idi. Klomen sonrası 2 yumurta oluşmuştu ve çatlama iğnesi vuruldum. Bugünki test sonucum da 24.5 tam 1 hafta oldu. Nasıl sizce doktorum da izinde gösteremedim
progesteron rahim kalınlığı demek. Bebek oluşacağı zaman rahmi kalınlaştırarak bebeğin rahme tutunmasını kolaylaştıran hormon. Yumurtlama gerçekleşmiş demekki rakam bence iyi. Gebelik için mükemmelSelam arkadaşlar. 29 ocak çarşamba progesteron 1.7 idi. Klomen sonrası 2 yumurta oluşmuştu ve çatlama iğnesi vuruldum. Bugünki test sonucum da 24.5 tam 1 hafta oldu. Nasıl sizce doktorum da izinde gösteremedim
Belirtilerin nelerdi pekiÇok güzel gebelik için uygun ama olmuş mudur bilemeyiz tabi. Bende tek yumurtada 24 Çıkmıştı. Hamileyim dedim anladım öyle de oldu. Sizin 12 falan oluyor çok yüksek değil ama kötü de değil
Umarım tutar yaaprogesteron rahim kalınlığı demek. Bebek oluşacağı zaman rahmi kalınlaştırarak bebeğin rahme tutunmasını kolaylaştıran hormon. Yumurtlama gerçekleşmiş demekki rakam bence iyi. Gebelik için mükemmel
inşallah tutar canım Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsinUmarım tutar yaahepimiz hayırlı haberler alırız inşallah
Amin hepimize inşallahinşallah tutar canım Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin
progesteron rahim kalınlığı demek. Bebek oluşacağı zaman rahmi kalınlaştırarak bebeğin rahme tutunmasını kolaylaştıran hormon. Yumurtlama gerçekleşmiş demekki rakam bence iyi. Gebelik için mükemmel
Kasıkta batma kalp rahimden dolayı hep oluyor akıntım hep var ama beyaz değil iltihap da değil hiç Bi gebelik belirtisini kendime uyduramıyorum. Herkes uyku hali diyor bende uykusuzluk var bikaç gündür sabah 5 6 oldu mu uyanıyorum 4 5 saat uyuyorum sadeceKasıklarda batma, bacaklarda çekilme, lekelenme ve beyaz kremsi akıntı vardı.
Kasıkta batma kalp rahimden dolayı hep oluyor akıntım hep var ama beyaz değil iltihap da değil hiç Bi gebelik belirtisini kendime uyduramıyorum. Herkes uyku hali diyor bende uykusuzluk var bikaç gündür sabah 5 6 oldu mu uyanıyorum 4 5 saat uyuyorum sadece
Umarım hamileyimdiirİki gebeliğimde de uyku hali yaşamadım. Herkeste olmayabilir belirtiler kişiden kişiye değişir. Hatta hamilelikten hamileliğe bile değişir
hamilelik varmı canmUmarım hamileyimdiir![]()
Yok canım adet oldum cumartesi 7.günümdühamilelik varmı canm