- 3 Ekim 2019
- 357
- 184
- 35
-
- Konu Sahibi Sultan3434
Yok canım maalesef bugün tekrar çatlatma iğnesi vuruldumhamilelik varmı canm
Hayırlısı olsun canm benimYok canım maalesef bugün tekrar çatlatma iğnesi vuruldum
Benimde 39.4 çıktı 5 gün var bataYok canım maalesef bugün tekrar çatlatma iğnesi vuruldum
Sonucunuz ne oldu? Benim de 19. Gün değerm 75 çıktı heyecanla bekliyorumBenimde 39.4 çıktı 5 gün var bata
Canım senin sonucun nedir benimde 70 çıktı çok merak ediyorumSonucunuz ne oldu? Benim de 19. Gün değerm 75 çıktı heyecanla bekliyorum
Selam merak ettimde sonuc noldu bnde bekliyoum sonuclarimiz ayni progesteron 40 cikti bende daha 7gun varrBenimde 39.4 çıktı 5 gün var bata
Canim sonucun ne oldu acabaSelam merak ettimde sonuc noldu bnde bekliyoum sonuclarimiz ayni progesteron 40 cikti bende daha 7gun varr
Negatif canim ama bu ay 50 cikti bu kez inşallah olsun istiyorum isteyen herkese nasip olsun bebişCanim sonucun ne oldu acaba
Ay hadi bklm kac yumurtan vardi canimNegatif canim ama bu ay 50 cikti bu kez inşallah olsun istiyorum isteyen herkese nasip olsun bebiş
Ay hadi bklm kac yumurtan vardi canim
Olsun cNim vardir bir vakti zamani uzzme kendini3yuurta var demisti canim sag1 sol2 ama gene tutmadi
Haklisin cnm simdi beklemedeğim inşallah Allah nasip ederse guzel haberi alacamm insallahhOlsun cNim vardir bir vakti zamani uzzme kendini
İns canimHaklisin cnm simdi beklemedeğim inşallah Allah nasip ederse guzel haberi alacamm insallahh