• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progesteron Hormonu Düşüklüğü

Adetin 21. Gününde yapılan progestron tahlili 5in üstünde çıkıosa bildiğim kadarıyla sıkıntı yok diye biliyorum. 5ten düşük çıkarsa yumurtlama problemi vardır diye biliyorm yumurtlamaya yardımcı tedaviler uygulanıyor.
Evet canim haklisin

Bu ay yumurtlama olmamış olabilir. Üzülmesin arkadaşınız. Çok iyi anlıyorum ancak herkes her ay yumurtlamıyor, problem sadece yumurtlama ise doktorlar bir ilaçla çözüveriyor ve hamile kalmak istediği ay yumurtlatıyorlar. Benim de benzer durumum var ancak henüz ne olacağım belli değil

Bu ay yumurtlama olmamış olabilir. Üzülmesin arkadaşınız. Çok iyi anlıyorum ancak herkes her ay yumurtlamıyor, problem sadece yumurtlama ise doktorlar bir ilaçla çözüveriyor ve hamile kalmak istediği ay yumurtlatıyorlar. Benim de benzer durumum var ancak henüz ne olacağım belli değil
Kısır olup olmadığını belli eder mi bu test? Yani bu test düşük çıkarsa kısır mıdır? Ve bunun çözümü var mıdır

Bu testi sivilce için yaptırmıştı dermatoloğa gidecek bugün umarım ufak da olsa bilgisi vardır doktorun kadın Doğumdan çekiniyor

Back