KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM LÜTFEN BANA YARDIM EDİN.ADET DÜZENSİZLİĞİ DYE DOKTORA GİTTİM DUPHASTONLA BAŞLADIM.SONRA DOK.DEĞİŞTİRDİM BANA POLİKİSTİK OVER VAR DEDİ.DİANE 35 KULLANMAYA BAŞLADIM GEÇMEDİ.SONRA PLOAKTİN HORMON TESTİ YAPTIM 38 ÇIKTI DOSTİNEX KULLANMAYA BAŞLADIM 37 YE İNMİŞ BU AY YİNE DOSTİNEX VERDİ ŞİMDİ KULLANIYORUM BUGÜN ADETİMİN 21.GÜNÜ PROGESTERON YUMURTLAMA TESTİ YAPTIRDI 0,62 ÇIKTI VE BANA YUMURTLAMA OLMAMIŞ DEDİ.EN SON OLARAKTA GLUCOPHAGE 850 MG LIK İLAÇ VERDİ DİANE 35 İLE BİRLİKTE ADETİNİN 5.GÜNÜ BAŞLA DEDİ VE İSTERSEN BAŞKA DOK.GÖSTER BİRDE EŞİNİN SPERM TAHLİLİNİDE YAPTIR. VE DUA ET BENİM YAPACAĞIM BİRŞEY KALMADI 3 AY SONRA İSTERSEN GEL DEDİ. NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM EŞİM ÇOK ÇOCUK İSTİYOR LÜTFEN YARDIM EDİN :1no2:senağlama
Arkadaşım öncelikle lütfen moralini bozma. Öncelikle o gittiğin doktor hangi çağdan kalmış merak ettim ne demek dua et benim yapacağım bir şey kalmadı biz hangi çağda yaşıyoruz.
Ne kadar zamandır doktora gidiyorsun, tedavi görüyorsun bilmiyorum.
bu iş sabır işi tabii ki iyi bir doktor işi de aynı zamanda .Öncelikle kendine iyi bir doktor bul. Hepsi sıra ile teker teker hallolur
Unutmamalısın ki sağlıklı bir insanın bile 1 ayda hamile kalma şansı %8 dir.
Ayrıca yumurtlaman düzelir fakat rahim duvarı problemlidir yine hamile kalamazsn.
Rahim duvarında problem yoktur, tüplerin tıkalıdır yine hamile kalamazsın .... ve daha bir çok sebep yüzünden hamile kalamayabilirsin. Bu nedenlerle iyi bir doktorla işine hakim bir doktorla,en önemlisi seni çökertecek değil moralini yüksek tutan bir doktor ile işe başlamalısın. ve işi sıkı tutmalısın. Göreceksin ki herşey yoluna giricek.
Ben Özel Göztepe Hastanesi nde Op. Dr. Fatih Esen var şiddetle tavsiye ederim.
Adres : Merdivenköy Yolu, Şahika Sok. No:32 Göztepe/İSTANBUL
Telefon : 0.216.565 40 65