Hatta benim IP yi engelleyin, çünkü yine üye olurum duramam ben. Beni komple atın, mavi çöp torbasına koyup çöp konteynırına atın beni.Mavi tercihimdir ama pazar poşeti filan da olabilir.
hayır atılmamalısın :) doktorun bana çok tutarsız ve acemi geldi profesyonel bir doktordan yardım almanı öneriyorum muhakkak doktorunu değiştir pkos tedavisi yıllarca sürebilir 50 gün ne ki :) sabırla ilaçlarını kullanman gerekiyor yılmak yok ! sakın ! ama kesinlikle doktorunu değiştir çok kararsız tutarsız tuhaf bir doktormuşhangi şehirdesin ?
maraşın bi ilçesindeyim canım ama iyi bi doktora gitmeyi düşünüyorum. Bugün de progesteron testi istedim o da düşükse adet söktürücü isteyecem ve doğrudan başka doktora gidecem. İnan ki sağlıklı bi yumurta oluşumu olduğunu bilsem hayırlısı der susar otururum ama kendi zorumla progesteron yaptırıyorum ve yumurtlama olmadığını öğreniyorum ki o kadar ilaç kullandım. Zoruma giden de bu. Siz siz olun iyi bi dr la tedaviye başlayın.
ben izmirde 2 farklı doktora gittim sırf emin olmak için sonra kendi şehrimde de gittim hepsi aynı şeyi söyleyince şehrimdekiyle tedaviye başladım adanaya gidebilirsin doktor ismi verebilirim mesajlarla...umutsuzluğa kapılma lütfen yanındayım olabildiğince :)
arkadaşlar 2 ay klomen kullandım ve bu ay çatlatma iğnesi oldum 21. günde. Ama doktoruma güvenmedim biri yumurta 16.4 mm olmuş dedi diğer gün dr um gitmişti diğer doktora gittim o da yumurta filan yok en büyüğü 14 dedi ayrıca belki çatlamıştır çatlayan yumurta görünmez dediNeyse iğneden önce progesteron testi yaptırdım 1,2 çıktı sonra 24. gğn yaptırdım 0.9 çıktı. Dr olabilir deyip durdu, sizce olma ihtimali var mıdır beni mi oyalıyor? Pko yum arkadaşlar bu arada, tedavimin 2. ayı. 1 tedavi süresi 50 gün sürer mi arkadaşlar ya, görünen o ki ben de progesteron salgılanmıyor o yüzden adet olamıyorum, eskiden en azından yılda 3-4 defa normal adet görürdüm çocuk istedikten sonra onlar da gitti, şu an yumurtalama olduğu dair inançlarım bitmiş durumda ama dr hala beni oyalıyor adet olsam ilçeyi bırakıp ilde iyi bi doktora gidecem
Hatta benim IP yi engelleyin, çünkü yine üye olurum duramam ben. Beni komple atın, mavi çöp torbasına koyup çöp konteynırına atın beni.Mavi tercihimdir ama pazar poşeti filan da olabilir.
Ah canım yaa dertlerim yaklaşık aynı sayılır benim neyseki adet sorunum yok
Neysem bende pkoluyum 9 aylık evliyim ve hiç korunmamıza rağmen hayla olmadı 4 ay progesteron kullandım olmadı sonra 1 ay klomen kullandım olmadı sonra bu ayla beraber 2 ay incir kürü yaptım ayrıca bu ay gene klomen bakalım ama gene fazla gelişmemişti yumurtam yaaüstelik bende 12.günümde kontrole gittim ilacı kullanınca devlette göbişten bakan doktorun teki dedi 19 mm olmuş özelde alttan bakan doktor dedi 12 milim olmuş en büyüğü üstelik bi kaç saat arayla bakılmıştı anlamadım gitti en azda 18 mm olmalıymış genede allahtan ümit kesilmez dediydi ikiside :26: ya ben şimdi hangisine inancam anlamadım gitti vallaa :18::18: diyemedim tabide özeldeki doktorada senden öncede devlete giittim 19 dediydi diye güvenmiyosan bana niye geldin demezmi neyse bu ay zor ama gelmezse bidahak, ay 2 klomen kullancam günde ayrıca glukofenle multivitaminede başlattı beni bakalım yaa hayırlısı olur inşallah canım yaa seninde inşallah düzelir en kısa zamanda bende ilk evlendiğim zamanlar 2-3 haftaya bi az az adet olur olmuştum progesterondan sonra düzene girmişti çok şükür şimdi 2 aydır 33 günde bir adet oluyorum bakalım kendiliğimden bu ayda soğan kürü kullancam bakalım adet olduğumda bitince adetim başlıycam sanada tavsiye ederim canım
Saksı değilim ben! Yılların kk üyesiyim ben! Bana saksı muamelesi yapamazsınız! Bana arada bi soracaksınız! En çok bana yorum yapacaksınız en çok bana!
kız sana saksımı diyen oldu şimdiie biz kime cevap yazıyoz ilaahi yaani sende çok sabırsız çıktın haa prematüre bebek falanmısın kız sen dayanamayıp erken falanmı doğdun sen
aynen valla bi alem doktorlar :26: dediğin gibi iyi bi doktor şart maraşta vardır belkim iyi bi doktor bu arada eşimde anep nurdağlı kız maraşa çok yakınay canım benim Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah. Ben de glukofen kullanıyorum klomen ve çatlatma iğnesi oldum, aynı sana dedikjleri gibi göbekten bakan 16 dedi sonra alttan bakan 13 dedi sonuçta progesteron da 0,9 çıktı. Ne diyeyim canım benim en azından sana progesteron başlamış çok doğru yapmış bence. Bekarken soğan kürü yaptım bi defa ama düzensizlik aynı devam ediyor o çok yoruyor insanı. Bir de ilgisiz doktorlar..
sende tatktın çöpe haaaErken doğmamışım ama küçükmüşüm babaannem demiş ki bu çok küçük büyümez çöpe atalım, ataymış iyiymiş
kız bu arada mesleğinde öğretmen yazıyo bende öğretmenim resim öğretmeniyim ama henüz atanamayanından zaten 25 yaşıma gircem işte 2 sene önce bitirdim okulu kpssye girmiyom bakalım bu sene ümidim yok çalışamadım telaşeden geçen sene burda ücretli öğretmenlik yaptıydım bu senede eşim sağolsun ev hatunu oldum onun yüzünden yaasen atanabildinmi peki canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?