• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Progesteron düşüklüğü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Semennn23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2020
108
24
48
5+3 günlük hamileyim salı günü keseyi gördük doktorum kan testi istedi hormonlara baktı progesteron hormonu düşük çıktı 13.5 vajinal progestan verdi ilk gebeliğim korkuyrm bebeğe bişey olursa diye aranızda kullanıp faydasını gören var mı değerim çok mu düşük

5+3 günlük hamileyim salı günü keseyi gördük doktorum kan testi istedi hormonlara baktı progesteron hormonu düşük çıktı 13.5 vajinal progestan verdi ilk gebeliğim korkuyrm bebeğe bişey olursa diye aranızda kullanıp faydasını gören var mı değerim çok mu düşük
Merak etme canım bende hamileyim geçen hafta 7.9 du çok düşük hemen progesteron 200 lük verdi günde 3 tane ve crinone vajinal jel verdi 1 haftada 25 e cıktı senin yine iyiymiş yani

Merak etme canım bende hamileyim geçen hafta 7.9 du çok düşük hemen progesteron 200 lük verdi günde 3 tane ve crinone vajinal jel verdi 1 haftada 25 e cıktı senin yine iyiymiş yani
Gebelikte ilk istedikleri kan tahlilinde de 7.9 muydu?benim ilk 9 de sonra 5e düstü. Şimdi 4.2 ye düştü. Progestan başladım yeni. Bir sorun olur mu. Ya da neden düşüyor biliyormusunuz. Doktorunuz size ne dedi?

Benim de minik Bi pıhtı geldiği için başlattı doktor. Ama kendimi çok kötü hissetmeye başlamıştım.günde 2 kez 3 gün ağızdan aldım. Sonra vajinale geçtim. Nasıl desem tüm ilaç akıp geri geliyordu. Sürekli iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalıyordum. Bir de vajinam da artık acımaya başlamıştı. Enfeksiyon ağrısı gibi. Hemen vajinadan almayı bıraktım. Zaten araştırdığım kadarıyla vajina İn doğal ph dengesini de bozuyormuş uzun süreli kullanımda. Şimdi sadece yatarken ağızdan alıyorum. Progestonu yükseltecek gıdalar tüketin. Doğal yoldan çok daha sağlıklı. Hemen hemen her sebzede kuruyemişte var.

Benim ilk tahlilde 9 cikmiştı progestéron sonra 5 ve en son da 4,2 ye düştü. Progestan başladım şimdi. Doktorunuz bu progesteron duşmesiyle ilgili size ne demisti acaba paylaşirsaniz belki umut olursunuz 🙏 Papatya3503 Papatya3503

Benim ilk tahlilde 9 cikmiştı progestéron sonra 5 ve en son da 4,2 ye düştü. Progestan başladım şimdi. Doktorunuz bu progesteron duşmesiyle ilgili size ne demisti acaba paylaşirsaniz belki umut olursunuz 🙏 Papatya3503 Papatya3503
Benim geçen hafta da düşüşe geçmişti iğne verdi canım gün aşırı ve ayrıca progestan 200 lük kullanmaya devam ediyorum normalde ağızdan vermişti aşırı mide bulantısı ve halsizlik yaptı vajinal olarak günde 3 tane kullanmaya devam ediyorum senin suan kaç haftalık

Ve ağır bişey kaldırma dikaket et dedi
Benim sata göre şu an 6+2 ama bebek gorulmedi henuz. Kesem düzgün degılmiş ve gecen beta artısım 3 günde neredeyse yüzde 55 falan arttı. Başka bir dr geriden geliyor olabilir dedi bekleyelim dedi. Progesteronum yukselmeye başladı fitille ama simdi de boyle sorun çiktı. Rabbim hayirlıya cevirir inşallah. Ama çok üzgünüm

Back