Progesteron degerimin 40 olmasi

Sagol Matmazel Allah razi olsun..

Amin insallah. Peki siz gene kaldiniz mi?
yok cnım ben kalamadım hatta doktor dedı buyuk ıhtımal hamılesın hemde cogul gebelık dedı ama olmadı olan arkadaslarda var ben suan tub bebek tedavısındeyım canım dılerımkı ınsallah hamıle kalırsın rabbım yuzunu ısteyen herkezın yuzunu guldursun

Bende yumurta takibi yaptırırken e2 testi yapılmıştı 2bin küsür çıkmıştı doktorum Tedaviyi sonlandırıp doğum kontrol Happ vermişti 1 ay. Sonraki ay tekrar tedaviye başladık E2(progesteron) testi istedi 90 felandı sonuç ikiz gebelik 1 hafta sonra öğrendim. Ayrıca asistanı arkadaşımdı ona Eylül'ün Çoğul gebelik olabilir dediğini söylemişti bana hamile kaldığımda söyledi tabi:)

Bende yumurta takibi yaptırırken e2 testi yapılmıştı 2bin küsür çıkmıştı doktorum Tedaviyi sonlandırıp doğum kontrol Happ vermişti 1 ay. Sonraki ay tekrar tedaviye başladık E2(progesteron) testi istedi 90 felandı sonuç ikiz gebelik 1 hafta sonra öğrendim. Ayrıca asistanı arkadaşımdı ona Eylül'ün Çoğul gebelik olabilir dediğini söylemişti bana hamile kaldığımda söyledi tabi:)

canım e2 estradiol benim bildiğim kadarıyla. ikisi ayrı testler değilmi?

konuyla ilgili bilgi sahibi degilim ama Rabbim'den sana senin gibi guzel yurekli, hayirli evlatlar vermesini diliyorum canim arkadasim :KK19: istedigin vakit hayirli olur insaAllah..

inşallah hayırlısıyla güzel bir haber alırsın tatlım....ben de tüp tedavisi gördüğümden bu değer hakkında çok bi bilgim yok. takip yaptırmadım hiç maalesef :)

Ay boyle beklemek, arastirmak bile ne heyecanli bir seymis, ben bile heyecanlandim :)
Bana gebelik yasak, o yuzden su endiseniz bile mutlu etmeli olmazsa dahi.
Ama tabii insallah hayirli evlatlara kavusursunuz butun bekleyenler olarak :)

yok cnım ben kalamadım hatta doktor dedı buyuk ıhtımal hamılesın hemde cogul gebelık dedı ama olmadı olan arkadaslarda var ben suan tub bebek tedavısındeyım canım dılerımkı ınsallah hamıle kalırsın rabbım yuzunu ısteyen herkezın yuzunu guldursun

Rabbim size de hayirli saglikli evlatlar versin inşallah. .

Ne güzel ya. Hayirli olsun yavrulariniz size..

konuyla ilgili bilgi sahibi degilim ama Rabbim'den sana senin gibi guzel yurekli, hayirli evlatlar vermesini diliyorum canim arkadasim :KK19: istedigin vakit hayirli olur insaAllah..

Sagol canim benim, Allahim razi olsunnn.

inşallah hayırlısıyla güzel bir haber alırsın tatlım....ben de tüp tedavisi gördüğümden bu değer hakkında çok bi bilgim yok. takip yaptırmadım hiç maalesef :)

Amin, insallah hepimiz hayirli guzel haberler aliriz..

Ay boyle beklemek, arastirmak bile ne heyecanli bir seymis, ben bile heyecanlandim :)
Bana gebelik yasak, o yuzden su endiseniz bile mutlu etmeli olmazsa dahi.
Ama tabii insallah hayirli evlatlara kavusursunuz butun bekleyenler olarak :)

Allah razi olsun arkadasim. Evet beklemek guzel ama inşallah cok bekletmeden gwlir yarularimiz.
Size neden yasak?

Aradan 2sene geçti unutmuşum çok pardon canım ya

estağfirullah olurmu öyle şey. Rabbim ikizlerini sana bağışlasın.
neyse bilgece nin konusunu dağıtmayalım. Rabbim tüm isteyenlere tez zamanda nasib etsin inşallah.

Bilgeceee sen zayıflayıp, şu gözüne kestirdiğin elbiseyi almayacak mıydın? Bebiş planları da mı varmış? :anneadayı:

Ben seni çok yeni evli sanıyordum. İnşallah o arzuladığınız bebişi Rabbim tez zamanda verir, sen de bir kaç aya hamile elbiseleri için alışveriş yapmak zorunda kalırsın:KK49:

Amin cumlemizden :)
Saglik problemleri dolayisiyla.
Hakkinizda hayirlisi olsun, ne evlatsizlikla ne hayirsiz evlatla sinanmayin insallah.

Amin amin ne güzel dua ettiniz. Rabbim size de sifa versin insallah.

Bilgeceee sen zayıflayıp, şu gözüne kestirdiğin elbiseyi almayacak mıydın? Bebiş planları da mı varmış? :anneadayı:

Ben seni çok yeni evli sanıyordum. İnşallah o arzuladığınız bebişi Rabbim tez zamanda verir, sen de bir kaç aya hamile elbiseleri için alışveriş yapmak zorunda kalırsın:KK49:

Eveeet. Bebiş planlarimiz da var. Dualarin icin Allah razi olsun. Ne güzel dua ediyorsun. Cok cok sagol. Ama maalesef kilo veremiyorum. Diyet yaptim ama veremedim maalesef ki yaaa

bilgece inşallah hamilesindir :)
bana da dua et :)

Amin insallah. Rabbim sana ve tum isteyenlere de en hayiri saglikli evlatlar verir insallah..

Back