- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
1 hafta varsa gebelik olustuysa daha yeni yeni tutunmaya basliyordur, yani cikabilir de, cikmayabilir de simdi ne desem yalan olur.
amin canim cok tesekkur ederim..İnşallah hamilesindir canım,çok istiyorsun biliyorum,eğer yakınlarda eczane varsa test alıp yap,sonra kan testi yaptırırsın.
yumurta kaliteni gösterir canım. aynen benimde 40 çıktı. doktorum --ooo iyiymiş senden bu kadarını beklemiyordum dedi.
yani iyi olmasına sevineyim mi doktorun lafına üzüleyim mi bilemedim:))
ama hamile kalamadım o ayda. umarım sen en güzel sonuca ulaşırsın.
Insallah hepimiz güzel sonuclari aliriz ya. Rabbim en hayirlsiini versin insallah..
aminn. Hakkımızda hayırlısı olsun. bende bu ay gonal f kullandım ardından çatlatma iğnesi. 28 inde adet günüm. umarım gelmez.
büyük bir ihtimalle hamilesiniz :) adetime 5 gün varken bu testi yapmıştım 32 çıkmıştı.doktor 28in üstünde çıktığı için hamile olabilirsin dedi ve 5 gün sonra hamile olduğumu öğrendim :) idrar testinde benimde çıkmadı.doktor idrar ve kan testi için adetinin geçmesini bekle demişti
Insallah gelmez. Insallah hayirlisiyla gebe kalırsın. nen idrar testi yaptim az ÖNCE ama hicbir sey cikmadi maalesef
Ben de aynı sorularla boğuşuyorumdün yaptırdım ben de 32.4 çıktı doktorum çok iyi dedi ve 25 üstü genellikle gebelikle sonuçlanıyor ama hemen ümitlenmeyelim kan testini bekleyelim dedi.. Benim tek yumurtam vardı o yüzden iyi dedi sanırım.
Senin kaç yumurtan vardı bilgece? İnşallah gebelikle sonuçlanır bizim de
Test için daha erken bence biraz daha bekle. Doktorundan memnun değilsen de değiştir bence ben her ayrıntıyı soruyorum saolsun anlatıyor zaten sormadan.Insallah sen hayirli haberler alirsin.
Ya doktor benim yumurtalara falan bakmadi ki. Hicbir sey demiyor sinir oldum doktoruma zaten..
büyük bir ihtimalle hamilesiniz :) adetime 5 gün varken bu testi yapmıştım 32 çıkmıştı.doktor 28in üstünde çıktığı için hamile olabilirsin dedi ve 5 gün sonra hamile olduğumu öğrendim :) idrar testinde benimde çıkmadı.doktor idrar ve kan testi için adetinin geçmesini bekle demişti
Bilgece inşallah hamilesindir kuzum :) Allah gönlüne göre versin.
daha erken acele etme. adet olmazsan tekrarlarsın. şimdi moral bozupda kendini strese sokma. biliyorsun ki en büyük düşmanımız o.
Ciddi misiniz? Ayy yaa cok heyecanlandim ben simdi. Agzinizdan bal damliyor. Insallah gebeyizdir bütün bekleyen arkadaslarla.. adetimi bekleyeceğim bakalim cikacak mi?..
progesteron testini yapmadan önce de sonra çok sabırsız olduğum için ikişer test yaptım hep tek çizgiydi.adet olmam gereken günde olmayınca yine test yaptım 2 çizgi hafif silik çıktı.bir kaç gün sonra doktora gittim ve keseyi gördüm.yaklaşık 5 haftalık hamileyim.darısı da sizin başınıza :)
Bekar biri olaraktan konu hakkında hiçbir fikre sahip değilim. Ama umarım hamilesindir ve inşallah gönlünce olur her şey
amin amin. Insallah hayirli haberleri aliriz..Ayyy bilgeceinşallah kuzum sende benim gibi çok istiyorsun inşallah güzel haberler alırsın bol bol dua et
Test için daha erken bence biraz daha bekle. Doktorundan memnun değilsen de değiştir bence ben her ayrıntıyı soruyorum saolsun anlatıyor zaten sormadan.
Canım benim hic anlamam bu konudan
Dilerim kalbinden ne istiyorsa o olsun
Allah gönlüne göre versin bilgecim
canım pogestıron degrın cok guzel bu demek oluyorkı kalıtelı guzel yumurtlaman olmus maşallah ınsallah hamılesındır bendede en sonkı kılomen tedavımde 80 çıkmiştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?