Progesteron degerimin 40 olmasi

1 hafta varsa gebelik olustuysa daha yeni yeni tutunmaya basliyordur, yani cikabilir de, cikmayabilir de simdi ne desem yalan olur.

Bir kac gun gecsin o zaman yaptirayim inşallah. Cevap icin coook cook teşekkür ederim..

İnşallah hamilesindir canım,çok istiyorsun biliyorum,eğer yakınlarda eczane varsa test alıp yap,sonra kan testi yaptırırsın.
amin canim cok tesekkur ederim..
Birkac gun gecsin en iyisi oyle yapayim ya.. ayy heyecanladim simdi..

yumurta kaliteni gösterir canım. aynen benimde 40 çıktı. doktorum --ooo iyiymiş senden bu kadarını beklemiyordum dedi.
yani iyi olmasına sevineyim mi doktorun lafına üzüleyim mi bilemedim:))
ama hamile kalamadım o ayda. umarım sen en güzel sonuca ulaşırsın.

Insallah hepimiz güzel sonuclari aliriz ya. Rabbim en hayirlsiini versin insallah..

Insallah hepimiz güzel sonuclari aliriz ya. Rabbim en hayirlsiini versin insallah..

aminn. Hakkımızda hayırlısı olsun. bende bu ay gonal f kullandım ardından çatlatma iğnesi. 28 inde adet günüm. umarım gelmez.

aminn. Hakkımızda hayırlısı olsun. bende bu ay gonal f kullandım ardından çatlatma iğnesi. 28 inde adet günüm. umarım gelmez.

Insallah gelmez. Insallah hayirlisiyla gebe kalırsın. nen idrar testi yaptim az ÖNCE ama hicbir sey cikmadi maalesef

Ben de aynı sorularla boğuşuyorum dün yaptırdım ben de 32.4 çıktı doktorum çok iyi dedi ve 25 üstü genellikle gebelikle sonuçlanıyor ama hemen ümitlenmeyelim kan testini bekleyelim dedi.. Benim tek yumurtam vardı o yüzden iyi dedi sanırım.

Senin kaç yumurtan vardı bilgece? İnşallah gebelikle sonuçlanır bizim de

büyük bir ihtimalle hamilesiniz :) adetime 5 gün varken bu testi yapmıştım 32 çıkmıştı.doktor 28in üstünde çıktığı için hamile olabilirsin dedi ve 5 gün sonra hamile olduğumu öğrendim :) idrar testinde benimde çıkmadı.doktor idrar ve kan testi için adetinin geçmesini bekle demişti

Gel de umutlanma şimdi inşallah biz de alırız hayırlı haberi

Insallah gelmez. Insallah hayirlisiyla gebe kalırsın. nen idrar testi yaptim az ÖNCE ama hicbir sey cikmadi maalesef

daha erken acele etme. adet olmazsan tekrarlarsın. şimdi moral bozupda kendini strese sokma. biliyorsun ki en büyük düşmanımız o.

Insallah sen hayirli haberler alirsin.
Ya doktor benim yumurtalara falan bakmadi ki. Hicbir sey demiyor sinir oldum doktoruma zaten..

Bekar biri olaraktan konu hakkında hiçbir fikre sahip değilim. Ama umarım hamilesindir ve inşallah gönlünce olur her şey

Ayyy bilgece inşallah kuzum sende benim gibi çok istiyorsun inşallah güzel haberler alırsın bol bol dua et

Insallah sen hayirli haberler alirsin.
Ya doktor benim yumurtalara falan bakmadi ki. Hicbir sey demiyor sinir oldum doktoruma zaten..
Test için daha erken bence biraz daha bekle. Doktorundan memnun değilsen de değiştir bence ben her ayrıntıyı soruyorum saolsun anlatıyor zaten sormadan.

Ciddi misiniz? Ayy yaa cok heyecanlandim ben simdi. Agzinizdan bal damliyor. Insallah gebeyizdir bütün bekleyen arkadaslarla.. adetimi bekleyeceğim bakalim cikacak mi?..

Bilgece inşallah hamilesindir kuzum :) Allah gönlüne göre versin.

Allah razi olsun canim. Insallah insallah..

daha erken acele etme. adet olmazsan tekrarlarsın. şimdi moral bozupda kendini strese sokma. biliyorsun ki en büyük düşmanımız o.

Evet, kesinlikle en buyuk dusmanizmiz stres bve üzüntü. Insallah bizler de bebislerimize hayirlisiyla en yakin vakitte kavusuruz..

Bekar biri olaraktan konu hakkında hiçbir fikre sahip değilim. Ama umarım hamilesindir ve inşallah gönlünce olur her şey

Amin arkadasim Allah razi olsun..

Ayyy bilgece inşallah kuzum sende benim gibi çok istiyorsun inşallah güzel haberler alırsın bol bol dua et
amin amin. Insallah hayirli haberleri aliriz..

Test için daha erken bence biraz daha bekle. Doktorundan memnun değilsen de değiştir bence ben her ayrıntıyı soruyorum saolsun anlatıyor zaten sormadan.

Degistirecegim zaten. Kadin beni sinir ediyor..

canım pogestıron degrın cok guzel bu demek oluyorkı kalıtelı guzel yumurtlaman olmus maşallah ınsallah hamılesındır bendede en sonkı kılomen tedavımde 80 çıkmiştı

Canım benim hic anlamam bu konudan
Dilerim kalbinden ne istiyorsa o olsun

Allah gönlüne göre versin bilgecim

Sagol Matmazel Allah razi olsun..

canım pogestıron degrın cok guzel bu demek oluyorkı kalıtelı guzel yumurtlaman olmus maşallah ınsallah hamılesındır bendede en sonkı kılomen tedavımde 80 çıkmiştı

Amin insallah. Peki siz gene kaldiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…