- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
canım ben 4 haftalık hamileyken 38 di progestoronumArkadaslar merhaba,
ben bu ay klomen kullandim.
Doktorum, reglin 21.günü progesteron testi yaptir dedi.
Yaptirdim ve degerim 40 çıktı.
Sizce bu nedir?
Annemlerde oldugum icin doktoruma da gidemedim.
Ayrica gec cevap verirsem kusuruma bakmayin, cok giremiyorum.
Simdiden teşekkürler
Güzel bir Yumurtlama olmuş progesteron sonucunuzun açıklaması bu
Fakat hamile olduğunuz anlamına gelmiyor.Bunu merak ediyorsunuz sanırım.Ben baya ilgiliyim de bu konularda:))
Tek başına progesteron değeri gebelik anlamına gelmez.Zaten normal bir değer 40 olması.Umarım yakın zamanda kavuşursun bebişine
canım ben 4 haftalık hamileyken 38 di progestoronum
progestoron değrim düşüktü progestan fitil vs yazmıştı doktor düşük yaptım malesef
hamile olabilirsin bence seni heveslendirmek istemem ama hayırlısı olur hakkından inşallah
Evet ama klomen kullanığın için yumurta takibi yaptırman gerekiyor.Tek yumurta ise güzel bir sonuç ama klomenle bazen 1den fazla yumurta üretiliyor o zamanda progesteron yükseliyor.Ama hamile kalma olasiligim yuksek degil mi?
Evet ama klomen kullanığın için yumurta takibi yaptırman gerekiyor.Tek yumurta ise güzel bir sonuç ama klomenle bazen 1den fazla yumurta üretiliyor o zamanda progesteron yükseliyor.
Evet hamile kalmış olabilirsiniz tabiki denk getirebildiyseniz gününü.progesteron 80 çıkıp hamile olmayanda var o yüzden progesteron hamileliği belirtmiyor ama yumurtlama olmuş hamile kalmış olabilirsiniz neden olmasın
Yumurtlama olmus mu diye istiyoruz o testi, bu degere gore klomenden fayda gormussun yumurta gelismis catlamis bilgece..
hakkkında hayırlısı olsun bilgem
Ayy bir tek dollenmesi kaliyor degil mi? Cok heyecanlandim reglime 1 hafta var. Inşallah gebeyimdir.
Eger gebeysem kan testi yaptirsam cikar mi simdi?
İnşallah hamilesindir canım,çok istiyorsun biliyorum,eğer yakınlarda eczane varsa test alıp yap,sonra kan testi yaptırırsın.Ayy bir tek dollenmesi kaliyor degil mi? Cok heyecanlandim reglime 1 hafta var. Inşallah gebeyimdir.
Eger gebeysem kan testi yaptirsam cikar mi simdi?
inşallahhhhhhh hamilesindir hayırlısıylaTeşekkür ederim, amin insallah..
Ayy hadi hayirlisi insallah gebe olurum. 4 haftalik hamile birinden daha yuksem cikmis.
Gebe kalma olsasiligim var demek oluyor galiba. Hadi hayırlısı insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?