Progesteron değerim sizce hamile miyim?

ilosi1310

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2025
29
3
1
29
Kızlar merhaba bugün test yaptırdım progesteronuma bakıldı 25.8 çıktı ovulasyon sonrası 5. gündeydim reglme 10 gün var sizce hamilelik göstergesi olabilir mi? Hafif batma ve ince regl sızım var. Bu arada geçen ay sanırım kimyasal oldu ya da tutunamadan düşük postuma yazan olduysa bilgilendirmek istedim :’) inanılmaz parçalı ve dolu dolu kanamam oldu 3 günden sonra kesildi… bu ay inşallah güzel haber alacağım dua edin lütfen

3 ve üstü saglikli catladigini gösterir ama yüksek bir değer olduğunda da hamile olabilirsiniz yinede umut vermek gibi olmasın ama gününüz gelince test yapın net olsun ☺️

Merhaba,
Ben reglimin 3. günü başlayıp 5 gün boyunca sabah akşam Klomen kullandım
Klomen bittikten 5 gün sonra çatlatma iğnesi Ovitrelle vuruldum
İğneden 9 gün sonra kan verip progesteron baktırdım sonuç 20.1 çıktı
Doktorum sonucun çok iyi olduğunu söyledi
Haftaya Beta HCG baktıracağım
Şu an ara ara hafif bel ve kasık ağrım var ve midem bulanıyor
Haftaya inşallah bebiş haberi alırım 🤲🏼

Merhaba,
İnşallah ikimiz de güzel haberler alırız bende de kasık ağrısı kramp benzeri sızlamalar oluyor noktasal batmalar da olmuştu 2 gün önce🙏🏻🙏🏻🙏🏻💖💖💖

Merhaba,
Klomen yumurta çatlatmak içindi değil mi? Gebelikle ilgili herhangi bir sinyal verdi mi doktorunuz size değerinizden dolayı 🙈

Klomen yumurta çatlatmak içindi değil mi? Gebelikle ilgili herhangi bir sinyal verdi mi doktorunuz size değerinizden dolayı 🙈

Klomen’i yumurta büyütmek için kullandım
Progesteron değerim hamilelerde görülen değer ama tabii ki kesin bir şey söylemedi
Kesin sonuç için reglimin geçmesini bekliyoruz
Bu bekleme sürecinde ağır kaldırma, bir yere uzanma, folik asit dışında herhangi bir ilaç içme dedi

Progesteron değerim hamilelerde görülen değer ama tabii ki kesin bir şey söylemedi
Bu bekleme sürecinde ağır kaldırma, bir yere uzanma, folik asit dışında herhangi bir ilaç içme dedi
Adetinize kaç gün var? Evde gebelik testi yaptınız mı?

Ay hadi inşallah benim de o zaman hamilelik değeri 25.8 bir de 🙈 reglme 9 gün olmasına rağmen

Kızlar bu değere ne zaman bakılıyor nasıl oluyor benim bilgim yok anlatır mısınız? Sağlık ocağında bakılıyor mu bu değere

Kızlar bu değere ne zaman bakılıyor nasıl oluyor benim bilgim yok anlatır mısınız? Sağlık ocağında bakılıyor mu bu değere

Progesterona adetin 21. günü bakılıyor
Çıkan değer yumurtlama olup olmadığını gösteriyor
Ben özel hastanede baktırdım
Hormon olduğu için sağlık ocağı bakıyor mu bilmiyorum

Progesterona adetin 21. günü bakılıyor
Çıkan değer yumurtlama olup olmadığını gösteriyor
Ben özel hastanede baktırdım
Hormon olduğu için sağlık ocağı bakıyor mu bilmiyorum
Ovulasyon testi kullandim geçen ay kimyasal yaşadım. Yumurtlama gösteriyor o testler sizce gerek var mı baktirmama

Ovulasyon testi kullandim geçen ay kimyasal yaşadım. Yumurtlama gösteriyor o testler sizce gerek var mı baktirmama

Benim progesteron değerim ocak ayında rutin hormon kontrolünde düşük çıkmıştı
Yükselmesi için o zaman herhangi bir şey kullanmadım
Çatlatma iğnesinden 9 gün sonra muayenede doktor yumurtayı göremedi kesin çatladı mı yumurtlama oldu mu diye kan verip progesteron baktırdım
Hiç ovulasyon testi kullanmadım o yüzden testlerin doğruluk payı ne kadar bir bilgim yok
Yumurtalama oldu mu diye kesin emin olmak istiyorsanız progesteron baktırabilirsiniz

Back
X