- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
Artar artar sen hic merak etme. Artacak insallah degerin hayirlisiyla canim
10 gun baya uzun bır süre artabılır benım sıfırdan çıktıArtar artar sen hic merak etme. Artacak insallah degerin hayirlisiyla canim
canımmmm çok teşekkür ederim bıraz korkuyorum 2 kez kımyasal geçirdiğim için bıraz degerım düşük geldi inşallah perşembe 2ye katlar.
kız artabılır bak bana o gun sıfır çıkmıştı beta hcg
inşallah canım senın adete kaç gun kaldı
10 gun baya uzun bır süre artabılır benım sıfırdan çıktı
Canım ya çok sevindim sana demiştim :)canım hamileyımmmm hamileyımmm 14.50 cıktı bugun beta hcg
Bilgece canım her zaman Sıfır çıkıyorsa bence de olabilir, ay hadi inşallah ya Rabbim hayırlısıyla versin inşallah bu ay :)Canim ya uzulme sen sakin moralini bozma insallah seninki artacaktir ve bebisini de hayirlisiyla kucagina alacaksindir.
Ya ben 27 martta adetten yikandim. 3 nisanda test yaptim 2.3 cikti sonucum. Su an umutlandim. Yani adetime 14 gun kala test yaptim. Yarin da yapicam insallah artar insallah.. ikimiz de aralik annesi mi olmus olacagiz eger olursa ayy hayirlisi ya inslalah..
Bilgece canım her zaman Sıfır çıkıyorsa bence de olabilir, ay hadi inşallah ya Rabbim hayırlısıyla versin inşallah bu ay :)
evet çok teşekkür ederim ama beta hcg çok düşük perşembe artar ınşallahCanım ya çok sevindim sana demiştim :)
Kaygılarını Anlıyorum canım ama lütfen beyninde strese yer verme. Bebeğim yaşayacak benimle kalacak deevet çok teşekkür ederim ama beta hcg çok düşük perşembe artar ınşallah
Inşallah canım ama öncelikl sizin güzel haberlerinizi bekliyorum :)ay canim amin insallah insallah yaaa. Insallah senin de gonlune gore olur her sey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?