• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Progesteron değeri 😩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Laviniamira

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2019
4
2
1
27
Progesteron Değerim 43.5 çıktı klomen kullandım. İlaç sonrası muayenede doktor yumurtalar 16mmye kadar büyümüş hatta sanırım biri çatlamış sıvı var dedi. Doktorun dediği günlerde ilişki de oldu adetime 7 gün var. Benim gibi olanlar varsa gebelik oldu mu? Malesef Çok sabırsızım 😩

Progesteron Değerim 43.5 çıktı klomen kullandım. İlaç sonrası muayenede doktor yumurtalar 16mmye kadar büyümüş hatta sanırım biri çatlamış sıvı var dedi. Doktorun dediği günlerde ilişki de oldu adetime 7 gün var. Benim gibi olanlar varsa gebelik oldu mu? Malesef Çok sabırsızım 😩
canm benmde 39.4 çıktı hamilelik oluştumu sende

Ayyy bende aynı bu ay klomen kullandım sol yumurtalık da 20 mm yumurta oluşmuş 10,12,14,16,18 günler ilişki önerdi doktor değerlendirdim 21. Gün progesteron hormonu 39.4 çıktı 4 gün kaldı adete sabırsızlanıyorum bende

Back