• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progesteron değeri 10.1

Busra3453

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
46
10
3
28
Gebelik düşündüğüm için doktora gitmiştim 9 aydır cocuğum olmuyor diye benden kan tahlili istedi bu progestrın tahlini yaptırdım. Tekrar muayaneye gideceğim 5 gün sonra adet zamanımda tekrar cağırdı... bu test sonucunu e nabızdan öğrendim ... değerim yüksek çıkmış gibi anlayanız varmıdır acaba????? Adete 8 9 gün kala yaptırdığım test

Gebelik düşündüğüm için doktora gitmiştim 9 aydır cocuğum olmuyor diye benden kan tahlili istedi bu progestrın tahlini yaptırdım. Tekrar muayaneye gideceğim 5 gün sonra adet zamanımda tekrar cağırdı... bu test sonucunu e nabızdan öğrendim ... değerim yüksek çıkmış gibi anlayanız varmıdır acaba????? Adete 8 9 gün kala yaptırdığım test
Merahaba,ben çok iyi bilmiyorum ama şoyleki benim ilk hamile kaldığimdatest yapıldı progestan değerim 9 du doktor çok yüksek demişti,bitane sonra bir tne ilaç vermişti kısa birsürede2 ye falan düşmüştü

Back