testlerının fotolarını koyman daha mantıklı.nasıl bılebılırız kı ^^Hanımlar ben ovülasyon testi yapıyorum.5 ayda bir kere yumurtladım ama doktorum onlara güvenmiyorum dedi adetin 21.günü progesteron testi yaptırdım. 6.7 çıktı. Bu ay da test koyulaşmış fakat pik olmamıştı. Yumurtlama olmuş mu olmamış mı anlamadım.doktora da henüz göstermedim.
Sizce yumurtlama olmuş mu?
10 ve üzeri olması lazımmış canım yumurtlama olduğu zamanHanımlar ben ovülasyon testi yapıyorum.5 ayda bir kere yumurtladım ama doktorum onlara güvenmiyorum dedi adetin 21.günü progesteron testi yaptırdım. 6.7 çıktı. Bu ay da test koyulaşmış fakat pik olmamıştı. Yumurtlama olmuş mu olmamış mı anlamadım.doktora da henüz göstermedim.
Hanımlar ben ovülasyon testi yapıyorum.5 ayda bir kere yumurtladım ama doktorum onlara güvenmiyorum dedi adetin 21.günü progesteron testi yaptırdım. 6.7 çıktı. Bu ay da test koyulaşmış fakat pik olmamıştı. Yumurtlama olmuş mu olmamış mı anlamadım.doktora da henüz göstermedim.
Testler için sormadım zaten progesteron değeri yumurtlama olup olmadığını gösteriyormuş onun için sordum canım.testlerının fotolarını koyman daha mantıklı.nasıl bılebılırız kı ^^
Evet 27 ya da 28 günde bir oluyorumAdetin 21. Gunu baktirmissin 28 gunde bir mi adet goruyosun
Evet ben de öyle biliyorum ama daha önce yaptırmadığım için emin olamadım. Doktor o kadar emindi ki testler güvenilir değil yumurtluyorsundur dedi aylardır boşuna vakit kaybettim demek10 ve üzeri olması lazımmış canım yumurtlama olduğu zaman
yumurtlamışsın hemde yumurta ve çatlama değerin çok iyi çıkmışHanımlar ben ovülasyon testi yapıyorum.5 ayda bir kere yumurtladım ama doktorum onlara güvenmiyorum dedi adetin 21.günü progesteron testi yaptırdım. 6.7 çıktı. Bu ay da test koyulaşmış fakat pik olmamıştı. Yumurtlama olmuş mu olmamış mı anlamadım.doktora da henüz göstermedim.
canım doktorunu değiştir bence çok mantıksız konuşmuş. teste güvenmeyeceksek kime güvenicez. gelecek ay tekrarla bence testiniEvet ben de öyle biliyorum ama daha önce yaptırmadığım için emin olamadım. Doktor o kadar emindi ki testler güvenilir değil yumurtluyorsundur dedi aylardır boşuna vakit kaybettim demek
Ozaman sonuc dogrudur canimEvet 27 ya da 28 günde bir oluyorum
pardonTestler için sormadım zaten progesteron değeri yumurtlama olup olmadığını gösteriyormuş onun için sordum canım.
10 ve üstü yumurtlama olmuyor mu?yumurtlamışsın hemde yumurta ve çatlama değerin çok iyi çıkmış
Valla kadın ısrarla ovülasyon testleri doğru göstermiyor diyor. Diğer gittiğim doktorlar pcos dedi bu doktor bu zayıflıkla olmaz dedi. Değiştireceğim doktoru bir dahaki ay özelde başlayacağım tedaviye inşallahcanım doktorunu değiştir bence çok mantıksız konuşmuş. teste güvenmeyeceksek kime güvenicez. gelecek ay tekrarla bence testini
en azından kafanda soru işareti kalmaz. gittiğin zaman Amh değerlerinede baktır canımValla kadın ısrarla ovülasyon testleri doğru göstermiyor diyor. Diğer gittiğim doktorlar pcos dedi bu doktor bu zayıflıkla olmaz dedi. Değiştireceğim doktoru bir dahaki ay özelde başlayacağım tedaviye inşallah
5üstü çatlamayı gösteriyor. Çatlayan yumurta sayısı fazla ise katlanıyor rakam. gebelikte 15 üstü katlama oluyor. Hiç takılma rakama, çatlama olmuş. Yumurta kalitesi arttırıcı destek vitamin al , bir de progesteron destekleyici ilaç kullanabilirsin. Doktor bu konunun üzerine çok düşmüyorsa salla gitsin. 6,8 mi öle bişeydi bnmki de net hatırlamıyorum, destekleyici vermedi, kendim araştırdım promotil woman kullanmaya başladm, doktora söyledim '' aa çok iyi yapmışsın yumurtakalitesini arttırır'' demişti tabi bunu kendisi vermediği için dktorumu değiştrdm. Şuan prowoman kullanıyorum , tüpler tıkalı olduğu için tüp bebek sürecine girdim. Amh ve hsg çok önemli , vakit kaybetmeden baktırın , ben vaktimi yumurta takibi yaptrmakla boşa harcadım.10 ve üstü yumurtlama olmuyor mu?
Hsg çok önemli arkadaşım aylarca klomen kullandı hem psikolojik olarak yıprandı hem mental olarak . Hsg çekildi yapışıklık varmış sonra hemen hamile kaldı. Doktora güvenmek gerekiyor ama çoğu doktor da yavaşlatıyor süreci.5üstü çatlamayı gösteriyor. Çatlayan yumurta sayısı fazla ise katlanıyor rakam. gebelikte 15 üstü katlama oluyor. Hiç takılma rakama, çatlama olmuş. Yumurta kalitesi arttırıcı destek vitamin al , bir de progesteron destekleyici ilaç kullanabilirsin. Doktor bu konunun üzerine çok düşmüyorsa salla gitsin. 6,8 mi öle bişeydi bnmki de net hatırlamıyorum, destekleyici vermedi, kendim araştırdım promotil woman kullanmaya başladm, doktora söyledim '' aa çok iyi yapmışsın yumurtakalitesini arttırır'' demişti tabi bunu kendisi vermediği için dktorumu değiştrdm. Şuan prowoman kullanıyorum , tüpler tıkalı olduğu için tüp bebek sürecine girdim. Amh ve hsg çok önemli , vakit kaybetmeden baktırın , ben vaktimi yumurta takibi yaptrmakla boşa harcadım.
evet gerçekten doktor çok önemli...Hsg çok önemli arkadaşım aylarca klomen kullandı hem psikolojik olarak yıprandı hem mental olarak . Hsg çekildi yapışıklık varmış sonra hemen hamile kaldı. Doktora güvenmek gerekiyor ama çoğu doktor da yavaşlatıyor süreci.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?