Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Progesteron 21. Gün 5.70
- Konu Sahibi Betusslu
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #hamilelik ##ovulasyon #pcos #progesteron
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Ekim 2023
- 688
- 314
- 23
10 ve üstü gelirse yumurtlama olmuş anlamına gelir 5 düşük bir değerMerhaba. Bugün adetimin 21.günü progesteron tahlilimde 5.70 yazıyor ne demek oluyor bilgisi olan.
4-5 gün önce gittiğimde gelişti yumurtan çatlayacak bu haftayı değerlendir demişti çatlamamış öyle mi10 ve üstü gelirse yumurtlama olmuş anlamına gelir 5 düşük bir değer
- 23 Ekim 2023
- 688
- 314
- 23
Belki tam gününde çatlamamıştır geç çatlamıştır dolayısıyla progesteron da geç yükselir bu da bir ihtimal tabi çatlamamış da olabilir4-5 gün önce gittiğimde gelişti yumurtan çatlayacak bu haftayı değerlendir demişti çatlamamış öyle mi
Bakalım doktor ne söyleyecek 2de randevum dayanamayıp buraya yazdım teşekkür ederimBelki tam gününde çatlamamıştır geç çatlamıştır dolayısıyla progesteron da geç yükselir bu da bir ihtimal tabi çatlamamış da olabilir
- 22 Mayıs 2023
- 1.464
- 1.559
- 53
Canım doktor ne söylediBakalım doktor ne söyleyecek 2de randevum dayanamayıp buraya yazdım teşekkür ederim
Değer 3ün üzerinde iyi dedi ama başta bi bakınca burun kıvırdı gibi çokta güzel değil mi acaba ya aslında yumurtam dün veya önceki gün yeni çatlamış olabilir ondan mı az çıktı böyle sizin bilginiz var mı bu konudaCanım doktor ne söyledi
Çatlatma iğnesi falan yapıldı mı acabaDeğer 3ün üzerinde iyi dedi ama başta bi bakınca burun kıvırdı gibi çokta güzel değil mi acaba ya aslında yumurtam dün veya önceki gün yeni çatlamış olabilir ondan mı az çıktı böyle sizin bilginiz var mı bu konuda
Yok hayır daha önce gitmiştim kontrole o zaman bi progesteron bakalım demişti olgunlaştı bu hafta değerlendir demişti bugün gittiğimde tekrar muayene yapmadı ama 5.7 olduğuna göre çatlatmıştır diye düşünüyorumÇatlatma iğnesi falan yapıldı mı acaba
Benim hiç progestana bakmadılar bilemiyorum sadece yumurta kaliteli mi diye e2 bakmışlardıYok hayır daha önce gitmiştim kontrole o zaman bi progesteron bakalım demişti olgunlaştı bu hafta değerlendir demişti bugün gittiğimde tekrar muayene yapmadı ama 5.7 olduğuna göre çatlatmıştır diye düşünüyorum
Hmm anladım. Sizde gebelik oluştu mu pekiBenim hiç progestana bakmadılar bilemiyorum sadece yumurta kaliteli mi diye e2 bakmışlardı
Yok hayır ikinci aşılamamı yaptırdık bekliyoruzHmm anladım. Sizde gebelik oluştu mu peki
Hakkında hayırlısı inşallah :)Yok hayır ikinci aşılamamı yaptırdık bekliyoruz
- 24 Nisan 2020
- 6.200
- 5.886
- 148
Sağlıklı bir yumurtlamanın oluşup oluşmadığını tespit etmek için bakılıyor. E2 de bir östrojen değeri. Onun da yüksek olması bekleniyor 21. gün. Yumurtlama takibi yaptırmıştım ben de. Hamile kaldığım ay progesteron 56, e2 435’ti 21. gün. Ama bu demek değil ki 10-12 çıktığında hamile kalınmamış olsun. Mutlaka bu kadar yüksek çıkacak diye de bir durum yok. 5’ler bir miktar düşük de belki ertesi gün daha yüksektir. İnşallah en kısa zamanda oluşur gebelik. Yumurta geliştirme tedavisi ile gebe kalırsınız diye umuyorum
Progesteron ve e2 değerine aynı anda mı baktılar benim zaten yumurta geliştirici ilaç kullandım gelişen yumurtam vardı kalitesine bakmak için e2 baktı sonrasında da zaten çatlatma iğnesi verdi ama bi daha progesteron bakmak için çağırmadıSağlıklı bir yumurtlamanın oluşup oluşmadığını tespit etmek için bakılıyor. E2 de bir östrojen değeri. Onun da yüksek olması bekleniyor 21. gün. Yumurtlama takibi yaptırmıştım ben de. Hamile kaldığım ay progesteron 56, e2 435’ti 21. gün. Ama bu demek değil ki 10-12 çıktığında hamile kalınmamış olsun. Mutlaka bu kadar yüksek çıkacak diye de bir durum yok. 5’ler bir miktar düşük de belki ertesi gün daha yüksektir. İnşallah en kısa zamanda oluşur gebelik. Yumurta geliştirme tedavisi ile gebe kalırsınız diye umuyorum
İnşallah teşekkür ederim:)Sağlıklı bir yumurtlamanın oluşup oluşmadığını tespit etmek için bakılıyor. E2 de bir östrojen değeri. Onun da yüksek olması bekleniyor 21. gün. Yumurtlama takibi yaptırmıştım ben de. Hamile kaldığım ay progesteron 56, e2 435’ti 21. gün. Ama bu demek değil ki 10-12 çıktığında hamile kalınmamış olsun. Mutlaka bu kadar yüksek çıkacak diye de bir durum yok. 5’ler bir miktar düşük de belki ertesi gün daha yüksektir. İnşallah en kısa zamanda oluşur gebelik. Yumurta geliştirme tedavisi ile gebe kalırsınız diye umuyorum
- 22 Mayıs 2023
- 1.464
- 1.559
- 53
Benim yumurtlama günü bakılan e2 değerim 215 çıkmıştı. Ondan 7 gün sonra baktırdığım progesteron değeri 8.5 çıkmıştı. 3 farklı doktora sordum hepsi 5 üstü çıkması çatladığı anlamına gelir eğer 10 üstünde mükemmel deriz ama 8.5 da güzel demişti.Değer 3ün üzerinde iyi dedi ama başta bi bakınca burun kıvırdı gibi çokta güzel değil mi acaba ya aslında yumurtam dün veya önceki gün yeni çatlamış olabilir ondan mı az çıktı böyle sizin bilginiz var mı bu konuda
Ya benimde öyle dedi 3ün üzerinde iyi dedi ama ilk bi bakışta burun kıvırdı ondan dolayı bi tedirgin oldum. Siz o ay gebe kaldınız mıBenim yumurtlama günü bakılan e2 değerim 215 çıkmıştı. Ondan 7 gün sonra baktırdığım progesteron değeri 8.5 çıkmıştı. 3 farklı doktora sordum hepsi 5 üstü çıkması çatladığı anlamına gelir eğer 10 üstünde mükemmel deriz ama 8.5 da güzel demişti.
- 24 Nisan 2020
- 6.200
- 5.886
- 148
Evet aynı anda baktılar. Adetin 3. 11. ve 21. günlerinde baktılar bunlara. 3. ve 11. gün ayrıca LH da bakıyorlar.Progesteron ve e2 değerine aynı anda mı baktılar benim zaten yumurta geliştirici ilaç kullandım gelişen yumurtam vardı kalitesine bakmak için e2 baktı sonrasında da zaten çatlatma iğnesi verdi ama bi daha progesteron bakmak için çağırmadı
- 22 Mayıs 2023
- 1.464
- 1.559
- 53
Yok canım kalamadım malesefYa benimde öyle dedi 3ün üzerinde iyi dedi ama ilk bi bakışta burun kıvırdı ondan dolayı bi tedirgin oldum. Siz o ay gebe kaldınız mı