- 17 Ağustos 2020
- 673
- 424
- 23
- 28
yarın adet günümCanım adetin başlangıcından kaç gün sonra aldırdın progesteron kanını.
Cnm 21.günü mü beta 1 cktı negatf zaten doktor pro için bişey demedimiBETA 1 CIKTI PROGESTERON 8 NEDEN OLUR?
Cnm değer değişir ama hamileyse proda bthcg ile dogru orantlı artıp ilerki haftalarda bt düştügü gibi progst degeride düşüyorHayır şimdi progesteron değerine adetin 1. Gününden osnraki 20. Ya d 21. Gün bakılır sen bu günleri kaçırdıysan değr değişmiş olabilir ya da çatlamış olabilir
Cnm adetn düzenli ise 21 günde ckan değer baklmalı ortadaki ckan değer ymurtann çatladgını gösterr snra hamile kalıp kalmamak nasiptrçatladıysa da azalmaz mı adet olacagım yarın adet olurken azalmaz mı
Bu konuda bilgim yokmuşCnm değer değişir ama hamileyse proda bthcg ile dogru orantlı artıp ilerki haftalarda bt düştügü gibi progst degeride düşüyor
hayır düzenli degil şöyle düşünüyorum dıyolarkı 21.gun cunku yumurtlama 14.gun oluyor 7 gun sonrada progesteron bakıyolar ama ya ben geç yumurtladıysan 21.gun 0 cıkar ve dogru sounuc vermz ki 8 enım degerım acaba 7 gun mu oldu ymurtlayalıCnm adetn düzenli ise 21 günde ckan değer baklmalı ortadaki ckan değer ymurtann çatladgını gösterr snra hamile kalıp kalmamak nasiptr
hayır düzenli degil şöyle düşünüyorum dıyolarkı 21.gun cunku yumurtlama 14.gun oluyor 7 gun sonrada progesteron bakıyolar ama ya ben geç yumurtladıysan 21.gun 0 cıkar ve dogru sounuc vermz ki 8 enım degerım acaba 7 gun mu oldu ymurtlayalı
[/QUOT
21.günkü degern mi 8 bt 1 ckmıştı zaten hamile değlsnz bnm mesela pro degerim 41 di snra 1 hfta snra bt yaptrdm 0 ckmştı
40 normal bi deger ki klomen kullanmıştım saglıklı şekilde yumrtam çatlşmıştı o yüzden pro degerlerine bakn netten bi ama adetinz yarınsa yapılan pro testi pek önemli değil kihayr 21.gun degil yarın adet tarihim aam dedgim gibi düzensiz ya ne zamn yumurtladım belli degilki 21.gun baksın siiznki neden 40 mış sebebı neymıs
.40 normal bi deger ki klomen kullanmıştım saglıklı şekilde yumrtam çatlşmıştı o yüzden pro degerlerine bakn netten bi ama adetinz yarınsa yapılan pro testi pek önemli değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?