Adetiniz kaç günde bir oluyor?Kzlar moralim cok bozuk 21.gün adetmn progesteron 0 cktı ben hiç beklemiyordum ama ovü testinde çift çizgi gördüm
Düzensiz adetm ama doktor salı gel dedi bnde gidemedm çatlamışmı bakalım dedi test yaptrdm bnde pkoyum ben cok üzgünmmm cokAdetiniz kaç günde bir oluyor?
Bence 2 gün sonra tekrarla progesteron testini, belki hala yumurtlama gerçekleşmemiştir. Ama başka merkezde tekrarla.Kzlar moralim cok bozuk 21.gün adetmn progesteron 0 cktı ben hiç beklemiyordum ama ovü testinde çift çizgi gördüm
Ovüde gördüm yumurtlamayıYumurtlama olmamış demekki canım bi doktora görün istersen
En yakın saglık ocagı orası kaydımda ordaBence 2 gün sonra tekrarla progesteron testini, belki hala yumurtlama gerçekleşmemiştir. Ama başka merkezde tekrarla.
Bu testi (pik olanı) yaptıktan kaç gün sonra progesteron testi yaptınız.?Düzensiz adetm ama doktor salı gel dedi bnde gidemedm çatlamışmı bakalım dedi test yaptrdm bnde pkoyum ben cok üzgünmmm cokovü yapıyorım da ondada cift cizgi gördüm snra t çzgisi acıldı git gide acıldı çatladı sandm bende
Özelde yaptır pahalı bi test değil. Max 50 tlEn yakın saglık ocagı orası kaydımda orda
Acaba çatlama iğnesi yaptırsa etki etmez mi?Canım bak bende senin gibiydim yumurtam büyüyüp catlamiyordu ve bende ovulasyon testinde hep çift çizgi görüyordum. Sana tavsiyem şeker ve abur cuburu bırak ve evde yapabiliyorsan spor yap ben oyle yaptığım ay hamile kaldım hatta doktor yumurtlama olmadı tedavi iptal demişti. Şeker çok önemli pko da
Gidemedm ki keşke gtseydm işteOvu testleri her kadinda ise yaramiyor malesef en iyisi doktrol kontrolunde olmak
Yaptım ne blm o ay yine olmadı spor yaptm şeker kullanıyorumAcaba çatlama iğnesi yaptırsa etki etmez mi?
Bırakrm artık şekerim bu günden sonraCanım bak bende senin gibiydim yumurtam büyüyüp catlamiyordu ve bende ovulasyon testinde hep çift çizgi görüyordum. Sana tavsiyem şeker ve abur cuburu bırak ve evde yapabiliyorsan spor yap ben oyle yaptığım ay hamile kaldım hatta doktor yumurtlama olmadı tedavi iptal demişti. Şeker çok önemli pko da
Hayir olsun artik bidakine insallahGidemedm ki keşke gtseydm işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?