Progesteron 0.18 bu ne demek oluyor??

onunlaguzel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
212
44
98
İyi akşamlar hanımlar, 14 gün önce hasta olmam gerekirken sadece lekelenmelerim oldu kadın doğum dru hamile olmadığımı yumurtalarımın iyigöründüğünü söyledi,kan tahlili verdi fakat sonuçlarımı gösteremedim izine ayrılmış, şimdideben yurtdışına gidiyorum 10 günlüğüne..
kan testimde progesteron değerim 0.18 yazıyor, aile hek. Tanıdığıma sorduğumda ciddibir durum olabileceğini, kısır olabileceğimi söyledi 4 gündür sürekli ağlıyorum 10 gün daha ne olduğunu bilmeden ağlayacağım.. bu hormon düşük olup hamile kalan var mı aramızda? Ne yaptınız ? Lütfen yardım edin..

Ne anlama geldiğini bilmiyorum ama tek bir değerden kimseye böyle bir teşhis koyulamaz. Dönünce uzman hekime görünürsünüz.

Bunların farkındayım ama bu hormonun önemini bilen illaki vardır aramızda.

Çook teşekkür ederim, 10 gün kadar böyle ne olduğunu bilmeden sadece ağlayarak geçirmek istemiyorum zamanımı anaokul öğretmeniyim o kadar da seviyorum ki çocukları...
Canım üzme kendini anlık bir hormon değişikliği de olabilir.İçini ferah tut

sblsblAktif ÜyeÜye
Arkadaşlar progestoronum 0.18 çıktı. adetin 3.günü yapılan testlerde herşey normal görünüyordu. moralim çok bozul.heryerim sivilce oldu. doktorumu aradım yumurta uyarıcı hap vereceğiz dedi. ne vercek bilmiyoum. çok korkuyorum. adetlerim 45-60 gün arası oluyor.oda farlutalla. sinirlerim bozuldu.1 yıldır bebek istiyoruz.ama olmadı...
sizlerdende başına böyle bişe geldi mi?senağlama

Canım bak bu arkadaşında değeri düşük çıkmış ama şimdi bir çocuğu var.

Benim adetlerim bu güne kadar hep düzenliydi ilk defa düzensizleşti Allah razı olsun böyleleri yüreğime su serpiyor..

Yumurtlamadiginizi gosteriyor kisirlikla ne ilgisi var. Her ay yumurtlama olacak diye bir kural yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…