Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 5 aydır fitil olarak kullanıyorum 2 aydır günde 1 e düştü öncesinde günde 3 kullanıyordum benim önlem amaçlı ama.Kızlar bugün gittim 6+4 dedi kalp atışını azıcık dinletti . Hafif bir kanama alanı gördü tedbir için progestan verdi. Yerleşme kanaması olabilir dedi ama dıştan kanamam olmadı . Böyle durum yaşayanlar var mı fitil olarak mı kullandınız yan etkisi var mı
Bende fitil olarak alıcam .bende de önlem içinBen 5 aydır fitil olarak kullanıyorum 2 aydır günde 1 e düştü öncesinde günde 3 kullanıyordum benim önlem amaçlı ama.
Fitil olarak hiç bir yan etkisini görmedim.
Korkmanıza gerek yok yan etkisi yok akınt zaten hamilelikte oluyor progestan biraz daha artabiliyor birde beyaz kalıntıları gelebiliyor fitilin.Bende fitil olarak alıcam .bende de önlem için
Aynen kullanımı zor biraz alışmak lazım ittirmesek ne olur acabaKorkmanıza gerek yok yan etkisi yok akınt zaten hamilelikte oluyor progestan biraz daha artabiliyor birde beyaz kalıntıları gelebiliyor fitilin.
Normal yani.
İtebildiğin kadar derine it ağızda bırakma hemşire söylemişti bana da
Aslında zor değil,yan etkisi bu şekilde en az oluyor diye duymuştum.Aynen kullanımı zor biraz alışmak lazım ittirmesek ne olur acaba
Evet beyaz akıntı kalabilir doğru yaptım iyice bakalımİyice yerleştirmeden bı faydasını görmezsin, zaten eriyip birazı geri akacak, iyice itmezsen de bı işe yaramaz, akintin artar lekelenmen olabilir, içerideki alandan kalan lekeleri atar panik yapma kırmızı olmadığı sürece progestanin etkisidir
Yaptım iyice ittim bakalım kaç gün kullanacam bilmiyorum sormayı unuttum doktora 15 güne tekrar gidecemAslında zor değil,yan etkisi bu şekilde en az oluyor diye duymuştum.
Bilmiyorum hemşireler öyle şöyleydiyse vardır bir bildiği ben transfer masasından kalkmadan daha hemşire orada da kendisi fitil yaptığında oda öyle yapmıştı.sen gene de itebildiğin kadar it vajina içine çok aşırı ağızda bırakma
Paket bitene kadar devam ben 6dan 9a kadar leekeli devam ettim progestani 12de falan bıraktım, 17gene alan oluşmuştu 23te duzeldi 25e kadar devam ettim, yan etkisi fitil olduğunda min.zaten basit bı hormon takviyesi, rahmin kalınlaşmasıni destekleyip boylece bebeğin tutunmasina da yardım ediyor, ağız yoluyla alırsan halsizlik baş dönmesi mide ağrısı yapıyor, o yüzden fitil olarak güzel yerlestir ki ise yarasın ağızdan almak daha zorYaptım iyice ittim bakalım kaç gün kullanacam bilmiyorum sormayı unuttum doktora 15 güne tekrar gidecem
Doktor da öyle dedi zaten mide bulantını çoğaltır dedi . Nasıl yani rahim kalınlaşması da iyi bir şey değil ki. Gebelik olduğu için kullandığımız her şey zararlı geliyor bana maalesef. Çok küçük alan dedi Banada dıştan kanamam olmadı şükürPaket bitene kadar devam ben 6dan 9a kadar leekeli devam ettim progestani 12de falan bıraktım, 17gene alan oluşmuştu 23te duzeldi 25e kadar devam ettim, yan etkisi fitil olduğunda min.zaten basit bı hormon takviyesi, rahmin kalınlaşmasıni destekleyip boylece bebeğin tutunmasina da yardım ediyor, ağız yoluyla alırsan halsizlik baş dönmesi mide ağrısı yapıyor, o yüzden fitil olarak güzel yerlestir ki ise yarasın ağızdan almak daha zor![]()
Bide siz prizin kullandınız mıPaket bitene kadar devam ben 6dan 9a kadar leekeli devam ettim progestani 12de falan bıraktım, 17gene alan oluşmuştu 23te duzeldi 25e kadar devam ettim, yan etkisi fitil olduğunda min.zaten basit bı hormon takviyesi, rahmin kalınlaşmasıni destekleyip boylece bebeğin tutunmasina da yardım ediyor, ağız yoluyla alırsan halsizlik baş dönmesi mide ağrısı yapıyor, o yüzden fitil olarak güzel yerlestir ki ise yarasın ağızdan almak daha zor![]()
Yok gebelikte rahim kalinlasiyor zaten, bebeği destekleyen basit bı hormon, inan zorunlu olmadıkça ilaç kullanmadan gebelik geçirmeye çalışıyorum ki ne ağrı sızı yasasamda kullanmadim ağrı kesici bile öyle düşün, progestana çok güvendim bırakmaya tedirgin oldum yani rahat kullanabilirsin, prizin ya da prilam mide için verildi bana ama bı faydalarını görmedim, ilk üç ayda dört buçuk kilo verdim, tuzlu krakerle falan bastır, bu dönemde bebek vitaminden besleniyor aç kalacak diye stres yapmana gerek yok yani, takviyelerini düzenli kullan yeterliDoktor da öyle dedi zaten mide bulantını çoğaltır dedi . Nasıl yani rahim kalınlaşması da iyi bir şey değil ki. Gebelik olduğu için kullandığımız her şey zararlı geliyor bana maalesef. Çok küçük alan dedi Banada dıştan kanamam olmadı şükür
Bende de yeni başlıyor bulantılar doktor 8. Haftada pik olur dedi.prizin verdi bugün öğlen kullandım ama inanılmaz uyku ve baş ağrısı yaptı sürekli gözüm kapanıyor sanki serum yemişim gibi. Her gün nasıl dayansırım bilmiyorum. Alsam bir dert almasam bir dert sanırım çok kötü olduğunda alırım . Bide ben asla kusamıyorum sadece ağzına kadar geliyor o daha kötü . Aynen tuzlu kraker ve tam buğday ekmk yiiyorum sabahları ama akşamları geçiyor bende yemek yiyebiliyorum en azından. Siz kaç haftalıksınızYok gebelikte rahim kalinlasiyor bebek tutunuyor, bebeği destekleyen basit bı hormon, inan zorunlu olmadıkça olac kullanmadan gebelik geçirmeye çalışıyorum ki ne ağrı sızı yasasamda kullanmadim ağrı kesici bile öyle düşün, progestana çok güvendim bırakmaya tedirgin oldum yani rahat kullanabilirsin, prizin ya da prilam mide için verildi bana ama bı faydalarını görmedim ilk üç ayda dört buçuk kilo verdim, tuzlu krakerle falan bastır, bu dönemde bebek vitaminden besleniyor aç kalacak diye, stres yapmana gerek yok yani, takviyelerini düzenli kullan yeterli
31oldum, uyku halsizlik şu dönemde ekstra olur zaten, dinlen bol bol, aynen rahatsız hissettikce al, kraker falan tutuyorsa ne ala, hafif olursa taze zencefil bulundur dolapta günde bir iki fincan çayını icebilirsin mideyi rahatlatır, gebelikte de serbest zencefil çayı, yine geçmezse içersin ilacBende de yeni başlıyor bulantılar doktor 8. Haftada pik olur dedi.prizin verdi bugün öğlen kullandım ama inanılmaz uyku ve baş ağrısı yaptı sürekli gözüm kapanıyor sanki serum yemişim gibi. Her gün nasıl dayansırım bilmiyorum. Alsam bir dert almasam bir dert sanırım çok kötü olduğunda alırım . Bide ben asla kusamıyorum sadece ağzına kadar geliyor o daha kötü . Aynen tuzlu kraker ve tam buğday ekmk yiiyorum sabahları ama akşamları geçiyor bende yemek yiyebiliyorum en azından. Siz kaç haftalıksınız
Çok teşekkür ederim31oldum, uyku halsizlik şu dönemde ekstra olur zaten, dinlen bol bol, aynen rahatsız hissettikce al, kraker falan tutuyorsa ne ala, hafif olursa taze zencefil bulundur dolapta günde bir iki fincan çayını icebilirsin mideyi rahatlatır, gebelikte de serbest zencefil çayı, yine geçmezse içersin ilac