- 14 Aralık 2020
- 182
- 85
- 32
-
- Konu Sahibi zehroskrmn
Canim senle grbeligimiz ayni haftada neye gore veriyo onu doktor bana onermedide merak ettimKızlar 6 haftalık gebeyim az bi kahverengi akıntı geldi doktor progestan verdi sabah akşam 1 tane tok karnına içiyorum ama içtikten sonra aşırı halsizleşiyorum ve mide bulantısı yaşıyorum bu Nası geçecek tecrübesi olanlar yazabilir mi lütfen ne yapacağım çok zorlanıyorum
Ya çok kötü oluyorum uyku halsizlik mide bulantısı kendimi hiç iyi hissetmiyorumMalesef çok yan etkili bir ilaç, bende kullandığım dönem ruh gibiydim sürekli uyku , bitkinlik hali. Çözümü var mıdır bilmem ilacı bırakınca düzelrsn inşallah
Canım benim kese gözüktü sonra az bi kahverengi akıntı oldu bende doktora gittim bana sadece şunu dedi ilişki yasak ağır iş yapma bu ilacı kullan düşük riskin var Biz her akıntıyı riskli görüyoruz dedi bende şaşırdımCanim senle grbeligimiz ayni haftada neye gore veriyo onu doktor bana onermedide merak ettim
Benimde gordu gecen hafta keseyi iliskiyi banada yasakladi, aynn agir kaldirma uzanma felan dedi, demekki akintidan sebep verdi dikkat et canim. Varmi ilgilencek birileri senleCanım benim kese gözüktü sonra az bi kahverengi akıntı oldu bende doktora gittim bana sadece şunu dedi ilişki yasak ağır iş yapma bu ilacı kullan düşük riskin var Biz her akıntıyı riskli görüyoruz dedi bende şaşırdım
Var canım ya ilaç çok kötü haftaya gideceğim kontroleBenimde gordu gecen hafta keseyi iliskiyi banada yasakladi, aynn agir kaldirma uzanma felan dedi, demekki akintidan sebep verdi dikkat et canim. Varmi ilgilencek birileri senle
6haftalik gebelikte bulantiniz zaten olucaktir sadece ilacla alakasi olmayabilirKızlar 6 haftalık gebeyim az bi kahverengi akıntı geldi doktor progestan verdi sabah akşam 1 tane tok karnına içiyorum ama içtikten sonra aşırı halsizleşiyorum ve mide bulantısı yaşıyorum bu Nası geçecek tecrübesi olanlar yazabilir mi lütfen ne yapacağım çok zorlanıyorum
Normalde fena değildim ilacı aldıktan sonra daha kötü oldum hemen etki gösteriyor .yan etkilerinde de okudum6haftalik gebelikte bulantiniz zaten olucaktir sadece ilacla alakasi olmayabilir
Doktor bana ağızdan almamı önerdiKızlar aynı belirtiler bende de vardı vajinal almaya başladığımdan beri hiç bir yan etkisi yaşamadım sizde kullanın bence
Tabi doktorunuza sorun ama prospektüsünde de yazar başka bir hekim arkadaşıma sordum yan etki gösterirse vajinal almalarını söyleriz zaten deyince neden almayım dedim aldığımdan beri çok rahatım hem vajinal yoldan daha çabuk ulaşıyor gideceği yere tabi gene siz bilirsiniz yoksa aptal gibiydim tansiyon düşüklüğü bulantı uyku vsDoktor bana ağızdan almamı önerdi
Sağolun Bilgi için bende doktoruma bi danışayım belki faydası olurTabi doktorunuza sorun ama prospektüsünde de yazar başka bir hekim arkadaşıma sordum yan etki gösterirse vajinal almalarını söyleriz zaten deyince neden almayım dedim aldığımdan beri çok rahatım hem vajinal yoldan daha çabuk ulaşıyor gideceği yere tabi gene siz bilirsiniz yoksa aptal gibiydim tansiyon düşüklüğü bulantı uyku vs
Canim haftaya doktormu cagardi sen kendi mi gidiceksin, bana iki hafta sonra gel dedi, iyiki bakanin war paylas gelismeleri bende destek olurum sanaVar canım ya ilaç çok kötü haftaya gideceğim kontrole
Canim bizim gelin vajinadan aldiginda bayildi ewde tekken anlayinca aramis allahtan gidip hastaneye goturduk vajinadan alinan oyle bi etki yapabiliyo dikkatli olun, bide komsum bayilmisti, yaninizda biri olsun mutlakaTabi doktorunuza sorun ama prospektüsünde de yazar başka bir hekim arkadaşıma sordum yan etki gösterirse vajinal almalarını söyleriz zaten deyince neden almayım dedim aldığımdan beri çok rahatım hem vajinal yoldan daha çabuk ulaşıyor gideceği yere tabi gene siz bilirsiniz yoksa aptal gibiydim tansiyon düşüklüğü bulantı uyku vs
Rahim kalinlassin bebeğin rahat tutunsun diye veriyorlar. Bende vajinama koyuyordum günde 2 kez. Düşükle sonuçlandı. Ama çok iyi bir ilaç. Arkadaşlarımda kullandı hep. Benim başka rahatsızlığım olduğu için tutunamadı sanırım.Canım benim kese gözüktü sonra az bi kahverengi akıntı oldu bende doktora gittim bana sadece şunu dedi ilişki yasak ağır iş yapma bu ilacı kullan düşük riskin var Biz her akıntıyı riskli görüyoruz dedi bende şaşırdım
Bünyeden bünyeye farklılık göstermiştir allah korusun tabi ben 4 aydır kullanıyorum alıştı vücut herkes bildiği gibi kullansın tabiCanim bizim gelin vajinadan aldiginda bayildi ewde tekken anlayinca aramis allahtan gidip hastaneye goturduk vajinadan alinan oyle bi etki yapabiliyo dikkatli olun, bide komsum bayilmisti, yaninizda biri olsun mutlaka
Doktor çağırdı cnm kalp atışları için tamam cnm destek oluruzCanim haftaya doktormu cagardi sen kendi mi gidiceksin, bana iki hafta sonra gel dedi, iyiki bakanin war paylas gelismeleri bende destek olurum sana
Merhaba . Evet bir çoğu öyle demiş bende doktoruma soracağım yoksa zorlanıyorum faydası oluyordur inşallah bu kadar etkiyeMerhaba benim de düsük riskim oldugu zaman doktorum yazmisti bütün yan etkileri bende yasamistim ve full uyuyordum ama vajinadan almak arkadasin da dediği gibi daha etkili oluyormus sadece cok fazla ayaga kalkmaman gerekiyor insallah cabucak atlatirsiniz