Gebeliğe Hazırlık Progestan yan etkileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rahim kalinlassin bebeğin rahat tutunsun diye veriyorlar. Bende vajinama koyuyordum günde 2 kez. Düşükle sonuçlandı. Ama çok iyi bir ilaç. Arkadaşlarımda kullandı hep. Benim başka rahatsızlığım olduğu için tutunamadı sanırım.
Rabbim tekrar hayırlı ve sağlıklı bi gebelik nasip etsin ...

Rahim kalinlassin bebeğin rahat tutunsun diye veriyorlar. Bende vajinama koyuyordum günde 2 kez. Düşükle sonuçlandı. Ama çok iyi bir ilaç. Arkadaşlarımda kullandı hep. Benim başka rahatsızlığım olduğu için tutunamadı sanırım.
Bünyeden bünyeye farklılık göstermiştir allah korusun tabi ben 4 aydır kullanıyorum alıştı vücut herkes bildiği gibi kullansın tabi
Evet bakalım hayırlısı

Bu arada ben haftalik ignesini vurduruyorum doktora danısabilirsiniz bir yan etkisino gormedim, vajinaller daha etkiliymis evet ama fitil atmak biraz zor olabiliyor en dogru karari doktorunuz verir tabi:)
Kızlar 6 haftalık gebeyim az bi kahverengi akıntı geldi doktor progestan verdi sabah akşam 1 tane tok karnına içiyorum ama içtikten sonra aşırı halsizleşiyorum ve mide bulantısı yaşıyorum bu Nası geçecek tecrübesi olanlar yazabilir mi lütfen ne yapacağım çok zorlanıyoru

Kızlar 6 haftalık gebeyim az bi kahverengi akıntı geldi doktor progestan verdi sabah akşam 1 tane tok karnına içiyorum ama içtikten sonra aşırı halsizleşiyorum ve mide bulantısı yaşıyorum bu Nası geçecek tecrübesi olanlar yazabilir mi lütfen ne yapacağım çok zorlanıyorum
Çözümü yok ben genelde yatarken almaya çalışıyodum çünkü ayakta duramıyodum zaten hamilelikte halsizlik yapıyodu progestan la daha beter oluyodu

Ben de ilacı kullandıgımda cok kötü olmuştum, sersemlik, baş dönmesi, ağızda kötü tat gibi biçok şikayetim oldu ama bunlar normalmiş canım dr olabilir demişti bana. İstersen vajinal de alabilirsin dedi ama ben pek cesaret edemedim. Maalesef ilacı bırakana kadar da sürüyor. Dikkat et kendine bir süre hiç iş yapma gerekmedikçe ayaga kalkma canım inşallah bir an önce düzelir Allah saglıkla kucağına almak nasip etsin

X