PROGESTAN VE YUMURTLAMA

quazza

Bir Sen Bir Ben Birde Bebek :D
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
404
309
123
Herkese ıyı akşamlar kızlar benım sorum söyle ben Pko hastasyım ve ilaç içmeden hiç adet görmüyorum doktor en son bana progestan verdı hem adetımı düzenlemek hemde hamılelık olursa zarar vermesın dıye çünkü sokturucu içerek adet görüyorum yumurtlama tarıhımı bılmıyodum her ayda test yapıp öyle ılaç içiyordum maalesef progestan hemen düzenledi adetimi 28.gun oldum benım yumurtlamam 14 gün mu olur yoksa protestanı 17.gun içmeye başlıyorum içtikten sonramı yumurtlamam olur geç döllenme olurmu bende 14.gunlerde denesem bosunamı olur hap bittiği gibi adet oluyorum sımdı 10 gün boyunca içiyorum o günleri içindemi denesek acaba???

Evet yanı yumurtlma olmadıgı için zaten adet göremıyordum eger progestanla yumurtlama oluyorsa o zamanmı denemek gerekır merak edıyorum

Allah hepimizin yardımcısı olsun inş :)

Gecmis olsun cnm... progestan kullanarak adet olman yumurtladigin anlamina gelmez progestan da ayni adet sokturucu gibi isler.. sokturucu kullanmadan adet olamiyorum diyosun bu da senin yumurtanin gelismedigini gosterir zaten yumurtan gelisip catlasa progestan salgilanir ve adet olursun.. bebek dusunuyosan en iyisi baska doktora git.. yumurta takibi yaptir yumurtanin gelisip gelismedigini anlarsin zaten cogu doktor pko hastalarina klomen tedavisi verip takip yapar.. ben de pkoluyum yillardir ondan biliyorum..

merhaba canım .... bende senınle aynı durumdayım .daha once yasamadıgım adet duzensızlıgını 3 aydır yasıyorum maalesef progestan kullanıcam ama ne zaman baslamalıyım bılmıyorum Doktorumda ssk hastanesınde ulasmam zor . acaba 10. gun mu 17. gun mu baslanıyor

merhaba kızlar ben adetın 21 gunu progesterona baktırdım 1.04 cıktı ve doktor progestan basla dedı fakat basladıgım gun adetın baslagıcına denk geldı 10 gun kullanıcakmısım bırde adetın 5 6 7 8 9 gunude klomen verdı hem klomen hemde progestan kullanılırmı bır arada ve 2 sorumda adetın ılk gunu basladım ya progestana baslnırmı

kızlar çok olmuş bunları yazalı ama merak ettim acaba bu progestan nı kullanan hamile kadımı umarım birileri vardır cevap yazacak bende progestan na başladım oyüzden merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…