merhaba arkadaşlar 7 haftalık hamıleyım 5 haftalıktan berı progestan ve folık asıt ıcıyorum. karnım çok sıstı 6 aylık gıbı oldum. 2 kılo da almısım.
sigarayı bıraktım ve butun gun oturuyorum belkı oyuzdende almıs olabılırım ama çok korkuyorum. zaten kıloluyum ıyıce kılo almamam lazım.
yemekte aşırı yemıyorum hafıf bulantım var tatlıyı çok severdım agzıma surmuyorum. n aldırıyor benı anlamadım
cnm mrb, progestan ı dr mu önerdi ne kadar süre kullanıcan, bir de ilacın adı ne cnm merak ettim. Ben de bayram için yola çıkacam, acaba yamasını istese miydim doktordan bilemedim.
Bende de var aynı şişlik maalesef. Progesteron ve folik asitte kullanıyorum. Kanamam olduğu içinde sürekli yatıyorum sıkıntıdan arada kaçırıyorum :) Şişlik ileriki haftalarda iniyor sanırım Ama yinede hAfif beslenmek lazım
progestan kilo aldırıyor kızlar.bende kullandım ilk 3 ay.ayrıca sivilce de yapıyor malesef
canım üç ay sonra alman durdumu
adı progestan 200 mg gunde 3 kere ıcıyorum. kanamam yok ama progestan hormonum dusuk cıktı buda dusuk rıskı yapıyo ondan verdı. her gıttıgımde soruyorum kullanacaksın dıyo. ne zaman sonlandırcak bılmıyoeum. sanırım rahım duvarını kalınlastırıyormus oda dusugu engellıyormus. çocuk ıyı tutunuyomus
ben sordum seyehat yasakmı dıye degıl dedı. yanı dr olmayan bır yere gıtmedıgın suruce arada 2 saatte bır mola verıp kalkıp yurursen sıkıntı olmaz dedı. bence sende sor