İnşallah vardır ve sağlıkla ilerlerİnsAllah canım yaptım ben test 12. Günü çok silik çıktı umarım vardır
Amin İnşAllah çok ama çok teşekkür ederim Allah razı olsun biraz önce pembe bir lekenlenme oldu çok az normal mi acebaİnşallah vardır ve sağlıkla ilerler
Yerleşme kanaması olabilir, ama dikkatli ol , dinlen , yarın da devam ederse bi hastaneye gitAmin İnşAllah çok ama çok teşekkür ederim Allah razı olsun biraz önce pembe bir lekenlenme oldu çok az normal mi aceba
Şuan 10 dk ya lavobaya gidiyom ama başka olmadı İnsAllah olmaz korktum birazcıkYerleşme kanaması olabilir, ama dikkatli ol , dinlen , yarın da devam ederse bi hastaneye git
Ederim tabi canım hiç bişey Olmaz inşallah canım,pembe lekeden kahverengi lekeden çok korkma.. kırmız gelmesin yeterŞuan 10 dk ya lavobaya gidiyom ama başka olmadı İnsAllah olmaz korktum birazcıkumarım bişey olmaz benim için dua edermisin
İnşallah canım çok teşekkür ederim Allah razı olsunEderim tabi canım hiç bişey Olmaz inşallah canım,pembe lekeden kahverengi lekeden çok korkma.. kırmız gelmesin yeter
Sonuç ne oldu canım bugünde benim 12.günümİnşallah canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Bugün kan verdim canım yarın sonuç alcam İnşallahSonuç ne oldu canım bugünde benim 12.günüm
Hemen cıkıo 1bucuk saate sonucu nrde verdnkşBugün kan verdim canım yarın sonuç alcam İnşallah
Sağlık ocağına verdim bizim burda 1 gün sonra çıkıyor bugün öğleden sonra ögrencem sonucu Rabbim izin verirse İnsAllah vardirHemen cıkıo 1bucuk saate sonucu nrde verdnkş
İnşallah canım benmde bugün 14.günümdü testim negatid nasibimde yokmuş daha demekkiSağlık ocağına verdim bizim burda 1 gün sonra çıkıyor bugün öğleden sonra ögrencem sonucu Rabbim izin verirse İnsAllah vardir
İnsAllah canımİnşallah canım benmde bugün 14.günümdü testim negatid nasibimde yokmuş daha demekki
Benim 1 yasayan cocugum var ama ikinci olmuyorİnsAllah canım
Öyle düşünme olur mu Rabbim en güzel ve en kolay şekilde nasip etsin İnşallahumarım sende bende bütün bebek isteyen insanlar eminim hepside çok güzel anne baba olacaklar
Anladım kuzum Allah bağışlasın umarım 2. De olur dualarım seninleBenim 1 yasayan cocugum var ama ikinci olmuyor
23aydır olmuyorAnladım kuzum Allah bağışlasın umarım 2. De olur dualarım seninle
Sorun neki aceba23aydır olmuyor
Hiç bi sorun yok 1 kere kimyasal gebelik yasadım oda hsg den snra ondan snrada hic olmadıSorun neki aceba
Bendr sandım ki hsg den snra kimyasal gebelik yasadysam olur artık dedm ama 7 ay olfu hsg olalı olmadıSorun neki aceba
Ah be kuzum seni çok iyi anlıyorum hiçbir sebep yokken olmaması insanı daha fazla strese sokar bende polikistik over var o yüzden birde yumurta tembelligi var ondan diyor doktorumHiç bi sorun yok 1 kere kimyasal gebelik yasadım oda hsg den snra ondan snrada hic olmadı
Bende çekildim hsg herşey temiz ama yine de olmadı ama olcak ümidimi hiç kaybetmiycem asla 1 düşük oldu 2 sene önce bir daha olmadı 3 yıl oldu evleneli bakalım benim mucizem nasıl gelcek İnsAllah tez vakitte gelirBendr sandım ki hsg den snra kimyasal gebelik yasadysam olur artık dedm ama 7 ay olfu hsg olalı olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?