Selamün aleyküm hanımlar ben 18 Şubat cuma günü aşılama yaptırdım ve şuan kasık ağrılarım var birde belime vuruyor ama tatlı böyle göğüs hassasiyeti var çok değil ama nadiren oluyor birde progestan kullanıyorum sabah akşam fitil olarak ilaç yüzünden olabilir mi aceba aşılama yaptıranlar ve konuyla bilgisi olanlar cevap verir misiniz şimdiden teşekkür ederim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Progestan nasıl etki eder
- Konu Sahibi Hasber
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İnşallah vardır ve sağlıkla ilerlerİnsAllah canım yaptım ben test 12. Günü çok silik çıktı umarım vardır
Amin İnşAllah çok ama çok teşekkür ederim Allah razı olsun biraz önce pembe bir lekenlenme oldu çok az normal mi acebaİnşallah vardır ve sağlıkla ilerler
Yerleşme kanaması olabilir, ama dikkatli ol , dinlen , yarın da devam ederse bi hastaneye gitAmin İnşAllah çok ama çok teşekkür ederim Allah razı olsun biraz önce pembe bir lekenlenme oldu çok az normal mi aceba
Şuan 10 dk ya lavobaya gidiyom ama başka olmadı İnsAllah olmaz korktum birazcıkumarım bişey olmaz benim için dua edermisinYerleşme kanaması olabilir, ama dikkatli ol , dinlen , yarın da devam ederse bi hastaneye git
Ederim tabi canım hiç bişey Olmaz inşallah canım,pembe lekeden kahverengi lekeden çok korkma.. kırmız gelmesin yeterŞuan 10 dk ya lavobaya gidiyom ama başka olmadı İnsAllah olmaz korktum birazcıkumarım bişey olmaz benim için dua edermisin
İnşallah canım çok teşekkür ederim Allah razı olsunEderim tabi canım hiç bişey Olmaz inşallah canım,pembe lekeden kahverengi lekeden çok korkma.. kırmız gelmesin yeter
- 22 Haziran 2021
- 1.201
- 447
- 43
- 29
Sonuç ne oldu canım bugünde benim 12.günümİnşallah canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Bugün kan verdim canım yarın sonuç alcam İnşallahSonuç ne oldu canım bugünde benim 12.günüm
- 22 Haziran 2021
- 1.201
- 447
- 43
- 29
Hemen cıkıo 1bucuk saate sonucu nrde verdnkşBugün kan verdim canım yarın sonuç alcam İnşallah
Sağlık ocağına verdim bizim burda 1 gün sonra çıkıyor bugün öğleden sonra ögrencem sonucu Rabbim izin verirse İnsAllah vardirHemen cıkıo 1bucuk saate sonucu nrde verdnkş
- 22 Haziran 2021
- 1.201
- 447
- 43
- 29
İnşallah canım benmde bugün 14.günümdü testim negatid nasibimde yokmuş daha demekkiSağlık ocağına verdim bizim burda 1 gün sonra çıkıyor bugün öğleden sonra ögrencem sonucu Rabbim izin verirse İnsAllah vardir
İnsAllah canımİnşallah canım benmde bugün 14.günümdü testim negatid nasibimde yokmuş daha demekki
Öyle düşünme olur mu Rabbim en güzel ve en kolay şekilde nasip etsin İnşallah umarım sende bende bütün bebek isteyen insanlar eminim hepside çok güzel anne baba olacaklar
- 22 Haziran 2021
- 1.201
- 447
- 43
- 29
Benim 1 yasayan cocugum var ama ikinci olmuyorİnsAllah canım
Öyle düşünme olur mu Rabbim en güzel ve en kolay şekilde nasip etsin İnşallah umarım sende bende bütün bebek isteyen insanlar eminim hepside çok güzel anne baba olacaklar
Anladım kuzum Allah bağışlasın umarım 2. De olur dualarım seninleBenim 1 yasayan cocugum var ama ikinci olmuyor
- 22 Haziran 2021
- 1.201
- 447
- 43
- 29
23aydır olmuyorAnladım kuzum Allah bağışlasın umarım 2. De olur dualarım seninle
Sorun neki aceba23aydır olmuyor
- 22 Haziran 2021
- 1.201
- 447
- 43
- 29
Hiç bi sorun yok 1 kere kimyasal gebelik yasadım oda hsg den snra ondan snrada hic olmadıSorun neki aceba
- 22 Haziran 2021
- 1.201
- 447
- 43
- 29
Bendr sandım ki hsg den snra kimyasal gebelik yasadysam olur artık dedm ama 7 ay olfu hsg olalı olmadıSorun neki aceba
Ah be kuzum seni çok iyi anlıyorum hiçbir sebep yokken olmaması insanı daha fazla strese sokar bende polikistik over var o yüzden birde yumurta tembelligi var ondan diyor doktorumHiç bi sorun yok 1 kere kimyasal gebelik yasadım oda hsg den snra ondan snrada hic olmadı
Bende çekildim hsg herşey temiz ama yine de olmadı ama olcak ümidimi hiç kaybetmiycem asla 1 düşük oldu 2 sene önce bir daha olmadı 3 yıl oldu evleneli bakalım benim mucizem nasıl gelcek İnsAllah tez vakitte gelirBendr sandım ki hsg den snra kimyasal gebelik yasadysam olur artık dedm ama 7 ay olfu hsg olalı olmadı