Selamün aleyküm hanımlar ben 18 Şubat cuma günü aşılama yaptırdım ve şuan kasık ağrılarım var birde belime vuruyor ama tatlı böyle göğüs hassasiyeti var çok değil ama nadiren oluyor birde progestan kullanıyorum sabah akşam fitil olarak ilaç yüzünden olabilir mi aceba aşılama yaptıranlar ve konuyla bilgisi olanlar cevap verir misiniz şimdiden teşekkür ederim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Progestan nasıl etki eder
- Konu Sahibi Hasber
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Haziran 2021
- 3.169
- 3.748
- 83
Çatlatma iğnesinin etkisi ile de olabiliyor onlar benimde 9 gün geçti üstünden göğüslerim taş gibi idi kasıklarım ağrıyordu hep dün azaldı hepsi göğüslerim hala hassas ama taş gibi değil en azından biraz iğne ve ilçaların etkisi çoğu canım asıl belirtiler pozitif i gördükten sonra başlıyor zaten doğal hamilelikler de olduğu gibi zaten aşılama da doğal bi yöntem sayılır inşallah pozitif olurSelamün aleyküm hanımlar ben 18 Şubat cuma günü aşılama yaptırdım ve şuan kasık ağrılarım var birde belime vuruyor ama tatlı böyle göğüs hassasiyeti var çok değil ama nadiren oluyor birde progestan kullanıyorum sabah akşam fitil olarak ilaç yüzünden olabilir mi aceba aşılama yaptıranlar ve konuyla bilgisi olanlar cevap verir misiniz şimdiden teşekkür ederim
Haklısın galiba teşekkür ederim amin İnşaallahÇatlatma iğnesinin etkisi ile de olabiliyor onlar benimde 9 gün geçti üstünden göğüslerim taş gibi idi kasıklarım ağrıyordu hep dün azaldı hepsi göğüslerim hala hassas ama taş gibi değil en azından biraz iğne ve ilçaların etkisi çoğu canım asıl belirtiler pozitif i gördükten sonra başlıyor zaten doğal hamilelikler de olduğu gibi zaten aşılama da doğal bi yöntem sayılır inşallah pozitif olur
- 19 Şubat 2020
- 5.349
- 2.903
- 123
- 40
Anladım teşekkür ederim sende mi aşılama yaptırdın canımçok normal canım bende hem vitil ,hem ilacını kullanıyorum
- 19 Şubat 2020
- 5.349
- 2.903
- 123
- 40
yok canım tüp bebek benim ki cumartesi ğünü trasnfer oldum,Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinAnladım teşekkür ederim sende mi aşılama yaptırdın canım
Amin İnşAllah çok teşekkür ederim Rabbim senin de gönlüne göre versin İnşallah tutar bebişim
yok canım tüp bebek benim ki cumartesi ğünü trasnfer oldum,Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
- 133
- 19 Şubat 2020
- 5.349
- 2.903
- 123
- 40
Amin canım hepimizin inşallah,Amin İnşAllah çok teşekkür ederim Rabbim senin de gönlüne göre versin İnşallah tutar bebA
Anladım teşekkür ederim cevabın içinProgestron etkileri maalesef göğüs hassasiyeti , adet olacak gibi agri hatta bende hafif hafif mide bulantısı bile yapmıştı
Tup bebek tedavisindede veriliyor da...
Merhaba, gebelik oluştu mu acaba sizdeSelamün aleyküm hanımlar ben 18 Şubat cuma günü aşılama yaptırdım ve şuan kasık ağrılarım var birde belime vuruyor ama tatlı böyle göğüs hassasiyeti var çok değil ama nadiren oluyor birde progestan kullanıyorum sabah akşam fitil olarak ilaç yüzünden olabilir mi aceba aşılama yaptıranlar ve konuyla bilgisi olanlar cevap verir misiniz şimdiden teşekkür ederim
Merhaba bugün kan verdim yarın sonuç alcam hayırlısıyla İnşAllah vardırMerhaba, gebelik oluştu mu acaba sizde
İnşallah vardır canım, bende bu ay sulu ultrason yaptırdım,rahim içine minik bir kesik te atıldı.. 3 kimyasal gebelik yaşadım öncesinde. şimdi progestan ve oksapar kullanıyorum, açıkçası yumurtlamadan beri de kasık ağrım devam ediyor.. 15 i gibi regl olmam lazım daha zamanım var ama, acaba mı diyorum..Merhaba bugün kan verdim yarın sonuç alcam hayırlısıyla İnşAllah vardır
Onunla geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın İnsAllah sulu ultrason ne demek ilk defa duydum umarım sende hamile kalırsın Rabbim gönlümüze göre versin İnşallah canımİnşallah vardır canım, bende bu ay sulu ultrason yaptırdım,rahim içine minik bir kesik te atıldı.. 3 kimyasal gebelik yaşadım öncesinde. şimdi progestan ve oksapar kullanıyorum, açıkçası yumurtlamadan beri de kasık ağrım devam ediyor.. 15 i gibi regl olmam lazım daha zamanım var ama, acaba mı diyorum..
İnşallah canııımmm...Bu rahim filminde görünmeyen polip miyom gibi şeylerin daha net göründüğü bişey.. rahmin içine serum benzeri bir sıvı verip vajinal ultrasonla rahim durumu inceleniyorOnunla geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın İnsAllah sulu ultrason ne demek ilk defa duydum umarım sende hamile kalırsın Rabbim gönlümüze göre versin İnşallah canım
Anladım canım sende mi aşılama yaptırdın umarim tutar şuan ben e nabizdan çıkamıyom sonuç bekliyom umarım çıkarİnşallah canııımmm...Bu rahim filminde görünmeyen polip miyom gibi şeylerin daha net göründüğü bişey.. rahmin içine serum benzeri bir sıvı verip vajinal ultrasonla rahim durumu inceleniyor
yok aşılama yaptırmadım ben, kimyasallarda bebekte tutunma sorunu varsa diye doktorum tedbir amaçlı progestan ve kan sulandırıcı başladı işte, belki tutunması kolaylaşır diyeAnladım canım sende mi aşılama yaptırdın umarim tutar şuan ben e nabizdan çıkamıyom sonuç bekliyom umarım çıkar
Anladım umarım tutar dualrım seninle Rabbim gönlüne göre versin İnşallah canımyok aşılama yaptırmadım ben, kimyasallarda bebekte tutunma sorunu varsa diye doktorum tedbir amaçlı progestan ve kan sulandırıcı başladı işte, belki tutunması kolaylaşır diye
Hepimizin inşallah, sen evde gebelik testi yapmış mıydın hiç? direk kan mı verdinAnladım umarım tutar dualrım seninle Rabbim gönlüne göre versin İnşallah canım
İnsAllah canım yaptım ben test 12. Günü çok silik çıktı umarım vardırHepimizin inşallah, sen evde gebelik testi yapmış mıydın hiç? direk kan mı verdin