İlk gebeliğimde doktorum 15. Gün başlatmıştı 10 gün iç demişti. Bırak demişti. Şimdi ikinci gebeliğim için başka doktorum iki kutu yazdı kullan sabah akşam bitene kadar dedi. Özellikle bir daha sordum sürekli mi kullanacağım diye. Sürekli dedi ben de anlamadım. İlk kutu bitince adeti beklerim duruma göre hareket ederim olmadı. Hapım şundan atıyorum sizeProgesteron duphaston değil mi? Bence Dr unuza ulaşın çünkü devamlı kullanmak iyi değil demişti Dr um verdiğim tarihlere dikkat et kullanırken demişti 23 ocakta catlatma iğnesi vurulmuştum 29 ocakta başlatmıştı bitene kadar icmistim
10. Gün başladım henüz ovulasyon döneminde değilim ama o dönemde de içmiş olacağımprogesteronu ovulasyon donemi mi kullandiniz
İlk gebeliğimde doktorum 15. Gün başlatmıştı 10 gün iç demişti. Bırak demişti. Şimdi ikinci gebeliğim için başka doktorum iki kutu yazdı kullan sabah akşam bitene kadar dedi. Özellikle bir daha sordum sürekli mi kullanacağım diye. Sürekli dedi ben de anlamadım. İlk kutu bitince adeti beklerim duruma göre hareket ederim olmadı. Hapım şundan atıyorum size
Doktorunuzun bir bildiği vardır o halde. Tekrar sormuşsunuz ayni yanıtı vermiş sonuçta. Şifa olsun inşallah
İlk gebeliğimde doktorum 15. Gün başlatmıştı 10 gün iç demişti. Bırak demişti. Şimdi ikinci gebeliğim için başka doktorum iki kutu yazdı kullan sabah akşam bitene kadar dedi. Özellikle bir daha sordum sürekli mi kullanacağım diye. Sürekli dedi ben de anlamadım. İlk kutu bitince adeti beklerim duruma göre hareket ederim olmadı. Hapım şundan atıyorum size
Kaç olmadı gerektiğini bilmiyorum ama normalde yumurtlamadan sonra veriliyor gebelik oluşursa tutunmayı kolaylaştırıyor adet düzensiz ise düzenli adet görmeyi sağlıyor. Ama doktor reçeteli veriyorHamilelik düşünüldüğü zaman progesteron kac olmalı .progestan ne için kullaniliyo
Kaç olmadı gerektiğini bilmiyorum ama normalde yumurtlamadan sonra veriliyor gebelik oluşursa tutunmayı kolaylaştırıyor adet düzensiz ise düzenli adet görmeyi sağlıyor. Ama doktor reçeteli veriyor
Doktorunuz bilir onu. Bana doktorum yazdı o yüzden kullanıyorum.Ben kullanmıştım acaba tekrar almalimuyim siz kullandnz mi
Doktorunuz bilir onu. Bana doktorum yazdı o yüzden kullanıyorum.