• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

progestan kullanıp adet olan var mı?

babyface26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
383
0
96
İzmir
progestan fitil şeklinde kullanıyorum adet olur muyum acaba arkadaşlar göğüslerim 15 gün öncesinden şişti felaket acıyor.damarlar çıkmış yoksa bana mı öyle geliyor düşünmekten çıldıracağım.test yapsam çıkmaz herhalde değil mi şu erken çıkaranlardan:roflol:artık delirmek üzereyim allah sabır versin alıştım artık çıkmamasına benim soracağım bu ilaç adetimi söktürür mü?

Canim bu progestani embro rahime yapissin diyemi kullandin? Bu fitil tüp bebek tedavisinde kullaniliyor ama eger baska biseyse bilmiyorum o zaman. Eger adetin gectiyse hassas 10mlu testlerden yapabilirsin.

bence idar testini dene bende adet olmak için progestan kullandım ama hap şeklinde kendinde değişiklik farkediyosan idrar tesitini yap varsa çıkar inş vardır

Günün gectiyse yapabilirsin ama artik en güvenlisi kanda baktirmak. Eger üzülmiyeceksen idrarda bak ama hemen cikmaya bilir buna hazirlikli olmalisin

canım benim gecen ay benım adetim gecıkmıstı hamılelık yoktu dr pregestan verdi günd 1 tane 10 gün iç dedi 10 gun içtim 12.gun adet oldum adetimin 17. günü başladım 10 tane ictim şimdi beklemedeyım dün adet günümdü olmadı bugun yarın beklıycem adet olmazsam test yapıcam yani bu ilaclrı içince mutlaka zamanında adet oluyosun

tatlım bana doktorum bu ilacı düşük tehlikesinde oldugum için vermişti 5 haftalık hamileydim zaten sonrada bebegimi kaybettim:( Allah kimsenin başına vermesin ama bana kalırsa sen bence hamile olabilirsin güzel bir testini yap yada yaptır ondan sonra ilaç kullan benden söylemesi kuş ;)

bende geçen ay adet olamıdığım için kullandım bu test yaptım iki kere pozitif çıktı belkide ilacın hamile kalmakta bi etkisi vardır

ilacı kullandım haziranın 1 inde adet oldum temmuz 1 de olmam gerekiyodu olmadım 4 dünde ve altısında test yaptım pozitik çıktı şimdi doktordan geliyorum düşük tehlikesi var

cok gecmıs olsun canım ALLAH hayırlısıyla bebegını kucagına almayı nasıp etsın senıde soru yagmuruna tutuyorum ama bu ilacı bır ay boyunca sureklı kullandınmı adetın belırlı bir gunumü başladın

Back