Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar hamile kalmam için progestan verdi doktor fakat nasıl kullancamı belirtmedi eczacı reglimin kaçıncı günü başlamam gerekiyo ve hiç kesmeden devamlı içmelimiyim
ben de kullanıyorum ve dr bana yumurtlamanın olduğu gün verdi ve günde 3 tane tok karna içeceksin dedi neden demediki herkesin bünyesi farklıdır aslın da benim bugün bitiyor ilaç
kızlar hamile kalmam için progestan verdi doktor fakat nasıl kullancamı belirtmedi eczacı reglimin kaçıncı günü başlamam gerekiyo ve hiç kesmeden devamlı içmelimiyim
bende kullandım progestanı dr hamile kalabilmem için verdi adetimin 10.günü başlamamı söledi dr 1 ay kullandım faydasınıda görmedim.ben sabah 1akşam 2tane içiyodum.inşallah sana bi faydası olur.......sen dr a sor nasıl kullanacağını eczacılar kadın doğum ilaçları hakkında pek bişi bilmiyo
Konu tekrarı olması sebebi ile konunuz kapatılmıştır.. http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/37263-progestan-kullananlar.html
Vermiş olduğum linkten paylaşımlarınıza devam edebilirsiniz a.s.
Herhangi soru ve sorunlar için konu sorumlsu (moderatör) ile irtibata geçebilirsiniz yerimseniben