• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan kullananlar yardımcı olun

Zeyno664

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
53
17
88
30
Kızlar merhaba. 5 haftalık hamileyim. Hiçbir şikayetim kusmam lekenmem kanamam yok ancak doktor günde 2 defa 200 mg progestan verdi. Baş dönmesi uyuşukluk yapıyor. Sizce kullanmalımıyım bu durumda olan var mı? Progesterona da bakılmadı bu arada

Kızlar merhaba. 5 haftalık hamileyim. Hiçbir şikayetim kusmam lekenmem kanamam yok ancak doktor günde 2 defa 200 mg progestan verdi. Baş dönmesi uyuşukluk yapıyor. Sizce kullanmalımıyım bu durumda olan var mı? Progesterona da bakılmadı bu arada
Maalesef öyle yan etkileri çok olan Bi ilaç bende de çok etki göstermişti sersemlik tansiyon da düşme vs ama benim kanamam olmuştu sizde neden verdi acaba tüp bebek falan mı genelde o zaman tedbir amaçlı veriyorlar ama 🤷‍♀️

Bende 4 haftalık gebeyim ilk ogrendigim zaman gittigimde doktoruma kasik ağrılarım olduğunu soyledim banada günde bir gece içmem için progestan verdi aslında benimde kanamam yok ama kullanıyorum bence sizde kullanın birakmayin doktorun bir bildiği vardır

Fitil olarak kullandığında yan etkilerini daha az yaşıyorsun. Kullanmaya devam et bebege hiç bir zararı yok faydası var

Benim hiç şikâyetim hiç problemim yoktu önlem amaçlı istemiştim. Vajinal kullanın.

Maalesef öyle yan etkileri çok olan Bi ilaç bende de çok etki göstermişti sersemlik tansiyon da düşme vs ama benim kanamam olmuştu sizde neden verdi acaba tüp bebek falan mı genelde o zaman tedbir amaçlı veriyorlar ama 🤷‍♀️
Tüp bebek değil ama tedaviyle hamile kaldım o yüzden belki

Düşük tehlikesi için veriyorlar. Bende kullanıyorum. İlk 3 ay zorundasın dedi doktorum. Fitil olarak günde 3 kere kullanıyorum.

Ben aşılama olunca kullanmıştım fitil olarak kullanırsanız daha az oluyor yan etkileri bırakmayın bence doktorunuzu dinleyin düşük önleyici

Kızlar merhaba. 5 haftalık hamileyim. Hiçbir şikayetim kusmam lekenmem kanamam yok ancak doktor günde 2 defa 200 mg progestan verdi. Baş dönmesi uyuşukluk yapıyor. Sizce kullanmalımıyım bu durumda olan var mı? Progesterona da bakılmadı bu a

Merhaba canım. Ben gebelik istediğim için gittiğim doktor yazdı bana ama dedi oral olarak alırsan çok yan etki görürsün fitil olarak kullanabilirsin dedi. Fitil olarak kullandım hiç yan etki görmedim. Zaten oral alındığında bu belirtiler normalmiş.

Back