Progestan kullananlar buraya

Kelebekkg

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2019
381
125
18
Doktor bana progestani ağızdan al dedi ama benim başım dönüyor karnım ağrıyor midem bulaniyor napmaliyim kullanan varmı? Agzidan napmaliyim ya da.

Saat kaç ta içiyorsun?
Ve kaç tane içiyorsun?

Aslında yapmaz ama pisikolojik de olabilir
Bende çok kullandım hiç böyle olmamıştım
İlacını içmeden önce bir parça ekmek ile iç
Ve çok bol su iç eyer imkanın varsa yarım saat bile ilacı içtikten sonra uyusan düzene girersin

Dün öğlen içtim baya başım dönüyordu uyudum biraz akşam 8 de içtim sabaha kadar mdem.bulandi

Doktorunla konuş sana mide bulantısı için ilaç yazsın günde 1 adet iciyorsun o ilacı baya rahatlatıyor çok bunalmadigin sürece içme
Hamilemisin bu arada tedavisi aşamasındamısın?

Doktorunla konuş sana mide bulantısı için ilaç yazsın günde 1 adet iciyorsun o ilacı baya rahatlatıyor çok bunalmadigin sürece içme
Hamilemisin bu arada tedavisi aşamasındamısın?
Hamile değilim geçen ay da klomenn+ catlatm iğnesi oldum onda da vermişti ben ama vajinaldan almistm hiç sormadım doktora olmadı bu ay yumurtalık takibi yaptı gelişmiş dedi gene bu ilacdan yazdı bende dedim nasi kullanacam ağızdan dedi öyle bı arıcam doktoru

ben de 3 gündür başladım akşam yatmadan 1 tane gerçekten insanı halsizleştiriyor ve çok uyutuyor

Tuzlu kraker leblebi vs şeylerde tükete bilirsin

Mecbur kullanılacak bebek için katlanilacak çok su içmeyi ihmal etme geçmiş olsun

Zaten zamnla insan alışıyor bu ilaca ben kutu kutu içtim evet uyku yapıyor ama zamanla alıştım 1 hafta sonra o kadar alıştım ki içtiğimin bile farkında değildim
Yani progesteronun yanında ben ayriyetten 4.5 ilaç daha içiyordum günde 4 tane de ignem vardı tabi ben tüp Bebek sürecindeydim

Hm anladım doktor yan etki yapmış kullanma dedi bırak dedi Allah isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah

Doktor bana progestani ağızdan al dedi ama benim başım dönüyor karnım ağrıyor midem bulaniyor napmaliyim kullanan varmı? Agzidan napmaliyim ya da.
Ben düşük riski için iki ay kullandım günde üç tane bana hiç birşey yapmamıştı belki yan etkileri okuduysanız yada birinin böyle etkilendiğini duyduysanız psikolojik olabilir . Birde bildiğim kadarıyla fitil şeklindede kullanılabiliyor. Tabi doktorunuza danışmanız en doğrusu ..

Doktor kullanma yan etki yapmış dedi bıraktım basım felan gercektrn dönüyordu midem i mahvetti bir günde

Konu eskimiş ama benimde doktorum aşılamadan sonra verdi ama ağızdan alma baş dönmen vs yan etkilerini daha fazla gösterir dedi o yüzden fitil olarak kullanmamak istedi bende ilk 1 hagta çok ağrı yaptı belimde ve kasıklarımda ala şu an geçti

merhaba bende bgn başladım progestan çok kötü baş dönmesi yapıyor 1 saat sürüyor baş dönmesi günde 3 kere bnmde (4 haftalık hamileyim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…