• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan kullananlar buraya

Doktor bana progestani ağızdan al dedi ama benim başım dönüyor karnım ağrıyor midem bulaniyor napmaliyim kullanan varmı? Agzidan napmaliyim ya da.
Düşük tehditi için mi verdi ? Bende ağrılarım olduğu için yazmıştı ama bende böyle yan etkileri olmadı kişiye göre değişir. Çok zorluyor ise doktora sorun vajinal formu var yapabilirseniz onla devam edin. Veya ağızdan aynı anda almanız mümkünse yatmadan için doktora sorarak tabi

Canım merhaba ne işe yarıyor progestan?🙈🙈
Merhaab genelde progesteronu dusuk olanlara veriyorlar ve rahmin kalinlasmasini sagliyor ki bebek kalin bir rahime tutunabilir amcak...bu yuzden kimine gebelik oncesi hazirlik iicin verir kimine de dusuk olmasin diye...3 gebelik kaybi yasadim sebebi bilinmeyen.3.nde de kurtaj oldum...ve 3.nde de kullanmistim ama kismet olmayinca olmuyo

Merhaab genelde progesteronu dusuk olanlara veriyorlar ve rahmin kalinlasmasini sagliyor ki bebek kalin bir rahime tutunabilir amcak...bu yuzden kimine gebelik oncesi hazirlik iicin verir kimine de dusuk olmasin diye...3 gebelik kaybi yasadim sebebi bilinmeyen.3.nde de kurtaj oldum...ve 3.nde de kullanmistim ama kismet olmayinca olmuyo
Nasip kısmet hersey canım Rabbim vizede hayırlı zamanda verecektir 🥰 bana vermedi doktor bilgim yok o konuda o yüzden sordum teşekkür ederim canım

Back