Kızlar merhaba yumurtalıklarım büyümüyor ve çatlamıyor. 8 aydır korunmuyoruz ve hamile kalamıyorum. Geçen ay doktora gittiğimde reglimin 17. Gününden itibaren 10 gün boyunca PROGESTAN 200 ML kullanmamı söyledi bugün başladım. Size sorum bu şekilde ilaç kullanıp hamile kalan var mı? Forumdaki konuları okuduğumda çoğunluk klomen kullanıyor ama bana o ilacı vermedi. Ayrıca soğan kürü de yapıyorum. Lütfen cevaplayın
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Progestan kullananlar bakabilir mii??
- Konu Sahibi Zeyno664
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben de doktora gittim femara verdi ekstra olarak progesteran verdi düşük önlemek için progestan tutunmayı kolaylastırıoKızlar Bilgisi olan yok muu
- 18 Kasım 2019
- 5.185
- 1
- 4.897
- 173
Progestan yumurta büyütmez sizin klomen femera denemeniz gerekKızlar merhaba yumurtalıklarım büyümüyor ve çatlamıyor. 8 aydır korunmuyoruz ve hamile kalamıyorum. Geçen ay doktora gittiğimde reglimin 17. Gününden itibaren 10 gün boyunca PROGESTAN 200 ML kullanmamı söyledi bugün başladım. Size sorum bu şekilde ilaç kullanıp hamile kalan var mı? Forumdaki konuları okuduğumda çoğunluk klomen kullanıyor ama bana o ilacı vermedi. Ayrıca soğan kürü de yapıyorum. Lütfen cevaplayın
- 7 Ağustos 2019
- 666
- 436
- 33
Bende kullaniyorum canim o yüzdende uyumadan önce yutmalisin, yumurtlamadan sonra basliyorum kullanmaya öyle de baslanmali yoksa yumurtlamayi engelliyo, seninki 17. Günden önce yumurtlama oldugundan herhalde öyle basliyosundur. Ben günde 1 kere yatmadan önce kullaniyorum bebegin yerlesmesine tutunmasina yardimci oluyor. Ben 1 seneyi gecti kullanali doktorum hamile kalsamda ilk üc ay kullancagimi söylediKızlar birde son bişey progestan 200 ml verdi gğnde 2 defa tok karnına. 2.dini aldıktan sonra çok fena baş dönmesi oluyor dizlerimin bağı çözülüyor böyle olan var mı. Şuan çok kötüyüm yardımcı olun
- 7 Ağustos 2019
- 666
- 436
- 33
Aynisi banada oluyor yani eger biraz erken yatarsam ama uyumadan önce yutunca sorun olmuyorKızlar birde son bişey progestan 200 ml verdi gğnde 2 defa tok karnına. 2.dini aldıktan sonra çok fena baş dönmesi oluyor dizlerimin bağı çözülüyor böyle olan var mı. Şuan çok kötüyüm yardımcı olun
- 10 Ocak 2021
- 294
- 704
- 18
- 32
Bende kullandım çok kötü oldum ya, yetmiyormuş gibi 10 gün kullandım bıraktım iki gün sonra feci sancılı adet oldum. Bende hamile kalmak için kullanıyordum oysaKızlar birde son bişey progestan 200 ml verdi gğnde 2 defa tok karnına. 2.dini aldıktan sonra çok fena baş dönmesi oluyor dizlerimin bağı çözülüyor böyle olan var mı. Şuan çok kötüyüm yardımcı olun
Agızdan mı aldınız fitil olarak mıBende kullandım çok kötü oldum ya, yetmiyormuş gibi 10 gün kullandım bıraktım iki gün sonra feci sancılı adet oldum. Bende hamile kalmak için kullanıyordum oysa
- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- 10 Ocak 2021
- 294
- 704
- 18
- 32
Fitil olarak 10 gün kullandimAgızdan mı aldınız fitil olarak mı
Bende suan kullanıyorum doktor verdi femara ve iğneden sonraFitil olarak 10 gün kullandim
- 10 Ocak 2021
- 294
- 704
- 18
- 32
Vajinada aşırı kuruluk ta yapabiliyor Bilgin olsun kötü bir ruh Halide oluyor. Zaten depresyonda var yan etkilerinde,Bende suan kullanıyorum doktor verdi femara ve iğneden sonra
Fitil olarak kullanabilirsin o zaman yan etkisi olmuyorKızlar birde son bişey progestan 200 ml verdi gğnde 2 defa tok karnına. 2.dini aldıktan sonra çok fena baş dönmesi oluyor dizlerimin bağı çözülüyor böyle olan var mı. Şuan çok kötüyüm yardımcı olun
- 29 Ocak 2021
- 2.721
- 5.869
- 108
Bana doktorum yutma vajinaya koy 1 saat yat demişti. Gebeliğimde ben böyle kullanmıştım. Bu şekilde kullanım daha etkili demişti Doktorunuza bir sorun bunuKızlar birde son bişey progestan 200 ml verdi gğnde 2 defa tok karnına. 2.dini aldıktan sonra çok fena baş dönmesi oluyor dizlerimin bağı çözülüyor böyle olan var mı. Şuan çok kötüyüm yardımcı olun