• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Progestan kullananlar bakabilir mii??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zeyno664

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
53
17
88
30
Kızlar merhaba yumurtalıklarım büyümüyor ve çatlamıyor. 8 aydır korunmuyoruz ve hamile kalamıyorum. Geçen ay doktora gittiğimde reglimin 17. Gününden itibaren 10 gün boyunca PROGESTAN 200 ML kullanmamı söyledi bugün başladım. Size sorum bu şekilde ilaç kullanıp hamile kalan var mı? Forumdaki konuları okuduğumda çoğunluk klomen kullanıyor ama bana o ilacı vermedi. Ayrıca soğan kürü de yapıyorum. Lütfen cevaplayın

Kızlar merhaba yumurtalıklarım büyümüyor ve çatlamıyor. 8 aydır korunmuyoruz ve hamile kalamıyorum. Geçen ay doktora gittiğimde reglimin 17. Gününden itibaren 10 gün boyunca PROGESTAN 200 ML kullanmamı söyledi bugün başladım. Size sorum bu şekilde ilaç kullanıp hamile kalan var mı? Forumdaki konuları okuduğumda çoğunluk klomen kullanıyor ama bana o ilacı vermedi. Ayrıca soğan kürü de yapıyorum. Lütfen cevaplayın
Progestan yumurta büyütmez sizin klomen femera denemeniz gerek

ben dusuk olmasin diye progestan kullandim yumurta buyutmek icin duymamistim

Kızlar birde son bişey progestan 200 ml verdi gğnde 2 defa tok karnına. 2.dini aldıktan sonra çok fena baş dönmesi oluyor dizlerimin bağı çözülüyor böyle olan var mı. Şuan çok kötüyüm yardımcı olun

Kızlar birde son bişey progestan 200 ml verdi gğnde 2 defa tok karnına. 2.dini aldıktan sonra çok fena baş dönmesi oluyor dizlerimin bağı çözülüyor böyle olan var mı. Şuan çok kötüyüm yardımcı olun
Bende kullaniyorum canim o yüzdende uyumadan önce yutmalisin, yumurtlamadan sonra basliyorum kullanmaya öyle de baslanmali yoksa yumurtlamayi engelliyo, seninki 17. Günden önce yumurtlama oldugundan herhalde öyle basliyosundur. Ben günde 1 kere yatmadan önce kullaniyorum bebegin yerlesmesine tutunmasina yardimci oluyor. Ben 1 seneyi gecti kullanali doktorum hamile kalsamda ilk üc ay kullancagimi söyledi

Aynisi banada oluyor yani eger biraz erken yatarsam ama uyumadan önce yutunca sorun olmuyor

Bende kullandım çok kötü oldum ya, yetmiyormuş gibi 10 gün kullandım bıraktım iki gün sonra feci sancılı adet oldum. Bende hamile kalmak için kullanıyordum oysa

Progestan bebek olmasi ve dusuk yapmamak icin Evet ama herkes klomen kullanmak zorunda degilki herkesin vucuduna baska ilac iyi geliyor

kızlar, ilaç bitiminde ne zaman adet gördünüz? ben histereskopi oldum. ilaçlar bittikten sonra adet olacaksın dedi doktor. ilaçlar biteli 9 gün oluyorç olmadım hala

Canım ben geçen ay progestan yetmezliği sebebiyle tutunamamıştı bana o yüzden verdi bu ay yumurtlama günü itibariyle başladım 10 gün kullanıcam dr iki defa günde dedi ama ben 1 defa yatarken kullanıyorum şuan göğüs hassasiyetinden başka yan etkisi olmadı bana

Fitil olarak kullanabilirsin o zaman yan etkisi olmuyor

Bende progestan kullanıyorum devam et bence test yaptım böyle çıktı hatta sanki silik gibi ama anlayamadım geçsin biraz yine yapıcam

Eklentiler

• 335C7AB7-5559-4D69-8D8B-A84CD78852D2.jpeg
    335C7AB7-5559-4D69-8D8B-A84CD78852D2.jpeg
    59,6 KB · Görüntüleme: 52
Bana doktorum yutma vajinaya koy 1 saat yat demişti. Gebeliğimde ben böyle kullanmıştım. Bu şekilde kullanım daha etkili demişti Doktorunuza bir sorun bunu

Back