- 31 Aralık 2020
- 702
- 1.210
- 63
- 28
- Konu Sahibi Sadglozgrr
-
Lütfen doktorunuzun dediği şekilde fitil olarak kullanın. Rahim ihtiyacı olanı alıyor zaten fitili yaptıktan sonra hemen kalkmayın ben bir saat falan yatıyorum. Ağızdan almayın yan etkileri çok fazlaKızlar merhaba öncelikle
Benm bi sorum var 6 haftalık gebeyim doktorum 5+4 haftalikken progestan başladı düşük riskim yok ama daha önce 4 bebeğimi kaybettimin için tedbir amaclı başladı. Vajinadan fitil gibi kullanmami tavsiye etti sabah akşam iki defa kullandım dün e kadar ve nezaman kullansam yattm bi yarım saat falan hatta akşamları da yatarken kullaniyodm fakat sabah lavaboya gittiğim de ilacın beyaz erimiş halde geri geldiğini gördüm aceba yanlış mı kullanıyorum dedim ağız yoluyla kullandım bugün de öğlen e doğru lavaboya gittiğimde tekrar aynı şeyle karsilastm bu normal mi kullananlar yardımcı olabilir mi
Bi yanlışlık yok 16 haftalik olana dek kullandim. İlacın tortusu geri geliyor olağan bişeyKızlar merhaba öncelikle
Benm bi sorum var 6 haftalık gebeyim doktorum 5+4 haftalikken progestan başladı düşük riskim yok ama daha önce 4 bebeğimi kaybettimin için tedbir amaclı başladı. Vajinadan fitil gibi kullanmami tavsiye etti sabah akşam iki defa kullandım dün e kadar ve nezaman kullansam yattm bi yarım saat falan hatta akşamları da yatarken kullaniyodm fakat sabah lavaboya gittiğim de ilacın beyaz erimiş halde geri geldiğini gördüm aceba yanlış mı kullanıyorum dedim ağız yoluyla kullandım bugün de öğlen e doğru lavaboya gittiğimde tekrar aynı şeyle karsilastm bu normal mi kullananlar yardımcı olabilir mi
Bek agızdan kullanıuorum tok karnına oral yazmıslar bama yaLütfen doktorunuzun dediği şekilde fitil olarak kullanın. Rahim ihtiyacı olanı alıyor zaten fitili yaptıktan sonra hemen kalkmayın ben bir saat falan yatıyorum. Ağızdan almayın yan etkileri çok fazla
Canım bende kullanıyorum ilk gebelik 6 haftalıgım bir ay kullanmamı istedi günde bir tane yatarken ama fitil gibi kullancaksın dedi evet sabah uyanınca birazı çamaşırda bendede oluyorTeşekkür ederim kızlar 4 kaybim olunca yanlış kullanarak tehlikeye atmak istemedim ıcimi rahatlattiniz
Hem oral hem vajinal kullanılıyor sıkıntı yok. Doktorunuz nasıl tavsiye ettiyse o şekilde devam edin. Hatta vajinal kullanınca bi kısmı geri geliyor oda sıkıntı değil yeterince ittirdiyseniz rahim ihtiyacı olanı alıp kalanı geri geliyorBen şuan çok şaşırdım topic.e girince. Doktorum bana bunu fitil olarak vermişti, ki normalde hep prospektüs okurum bu sefer hic okumadım, prospektüste ağızdan alınır yazıyor şimdi gördüm. Ben sabah 2, akşam 2 vajinal fitil olarak kullanıyorum. Ama hem oral hem vajinal kulanılabilir yazmiyor, doktoru bir açıklama yapan var mı?
Öyle dediyse o şekilde devam edin ben seneler önce oral kullanmıştım ama yan etkileri çok fazla sürekli başım dönüyordu. O yüzden ilacı aldıktan sonra araç kullanmayın kendinize dikkat edinBek agızdan kullanıuorum tok karnına oral yazmıslar bama ya
Bende yan etkisi olmadı da sivilcelenmeye basladım niye siye düsünüyodum ondanmış sanırımÖyle dediyse o şekilde devam edin ben seneler önce oral kullanmıştım ama yan etkileri çok fazla sürekli başım dönüyordu. O yüzden ilacı aldıktan sonra araç kullanmayın kendinize dikkat edin
Yooo yooo geri gelmesi konusunda hicbir sıkıntım yok her fitil ayağa kalktığınızda illa ki bir miktar akar. Ben o ilacı sadece fitil sanıyordum da burada oral diye okuyup prospektüse de bakinca tedirgin oldum sonra reçetemi buldum intra vajinal yaziyor. Teşekkür ederim verdiginiz bilgiler icin (=Hem oral hem vajinal kullanılıyor sıkıntı yok. Doktorunuz nasıl tavsiye ettiyse o şekilde devam edin. Hatta vajinal kullanınca bi kısmı geri geliyor oda sıkıntı değil yeterince ittirdiyseniz rahim ihtiyacı olanı alıp kalanı geri geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?