Gebeliğe Hazırlık Progestan kullananlar acil bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zeyna1986

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2018
101
55
13
38
Kızlar iki gün oldu progestan içeli 4 gündür de Ovülasyon testi yapıyorum hergün dahada kırmızı çıkıyor bide gebelik testi yaptım bugün oda sonradan silik çizgi belirmiş ilaçtan mı gebelik mi var bilemedim yardımlarınızı bekliyorum 🙄

Eklentiler

• IMG_20190307_175611.jpg
    IMG_20190307_175611.jpg
    75,1 KB · Görüntüleme: 154
Bilemiyorum ki canım ya içtiğim hapmı acabaa yaptı diyorum bir yandanda daha iki tane içtim diyorum kafam çok karışık
Sanmıyorum hapın yapacağını varsa bir test daha yapın yoksa yarın kan testi yapın kafanız rahatlasın inşallah vardır

Sanmıyorum hapın yapacağını varsa bir test daha yapın yoksa yarın kan testi yapın kafanız rahatlasın inşallah vardır
Hani hapın içinde hormon mu var acaba diyorum bide bu silik çizgi sonradan belirdi adetede daha var evde test çok Ovülasyon sipariş verdiğim de ondanda almıştım

Progestan hcg yi yükseltmez çünkü adet düzensizliğinde de verilir yükseltse adeti düzenlemez bozar o yüzden haptan değildir bence bir test daha yap günün ne kadar geçti

Progestan hcg yi yükseltmez çünkü adet düzensizliğinde de verilir yükseltse adeti düzenlemez bozar o yüzden haptan değildir bence bir test daha yap günün ne kadar geçti
Geçmediki günüm canım geçen ayın 18 sat tarihim sonradan silik çizgi belirtmesi de acaba dedirtti bana hemen çıkmadı yani

Hmmm ne kadar sonra belirdi 15 dkdan fazlaysa hata olabilir

Hmmm ne kadar sonra belirdi 15 dkdan fazlaysa hata olabilir
Valla yaptım baktım yok bişey koydum kenarı eşimle az hava almaya çıktık gelince baktım bu çizgi tabi ben hemen eşime dedim Bi tanede sana yapalım 😁test sonradan çizgi çıkarıyorsa sanada çıkarır diye ama ona çıkmadı iki test yanyana birinde var hayalet çizgi

:deli:Hmm çelişkili keşke biraz bekleseydiniz en mantıklısı yarın tekrar yapın

:deli:Hmm çelişkili keşke biraz bekleseydiniz en mantıklısı yarın tekrar yapın
Aynen biraz zaman geçsin yada öyle yapayım diyorum aslında bu konuyu açma amacım bu hapı içip gebelik testi yapanlar bunu yaşadımı diye ama kullanan yok galiba

Merhaba arkadaşlar lütfen bana yardımcı olurmusunuz progestan adeti geçiktirir mi lütfen bilen varsa söylesin lütfen 😔

Ben klomen kullandım 5 gün adetimden sonra klomen den sonrada 8 gün arayla progestan kullandim yani 30 hap 15 gün akşam sabah kullandım canım
Klomen gebelik testinde pozitif etki edebiliyor ama psogestanda hcg hormonu yok ben Klomen hiç kullanmadım kaç gündür Ovülasyon testim pozitif çıkıyor onun şaşkınlığını yaşıyorum

Klomen gebelik testinde pozitif etki edebiliyor ama psogestanda hcg hormonu yok ben Klomen hiç kullanmadım kaç gündür Ovülasyon testim pozitif çıkıyor onun şaşkınlığını yaşıyorum
Anladım canım ben ne yapıcamı bilmiyorum vallah çok üzülüyorummm yaa😭😭😭😭

Back