Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilemiyorum ki canım ya içtiğim hapmı acabaa yaptı diyorum bir yandanda daha iki tane içtim diyorum kafam çok karışıkGebelik var gibi bi kan testi yapın
Sanmıyorum hapın yapacağını varsa bir test daha yapın yoksa yarın kan testi yapın kafanız rahatlasın inşallah vardırBilemiyorum ki canım ya içtiğim hapmı acabaa yaptı diyorum bir yandanda daha iki tane içtim diyorum kafam çok karışık
Hani hapın içinde hormon mu var acaba diyorum bide bu silik çizgi sonradan belirdi adetede daha var evde test çok Ovülasyon sipariş verdiğim de ondanda almıştımSanmıyorum hapın yapacağını varsa bir test daha yapın yoksa yarın kan testi yapın kafanız rahatlasın inşallah vardır
Geçmediki günüm canım geçen ayın 18 sat tarihim sonradan silik çizgi belirtmesi de acaba dedirtti bana hemen çıkmadı yaniProgestan hcg yi yükseltmez çünkü adet düzensizliğinde de verilir yükseltse adeti düzenlemez bozar o yüzden haptan değildir bence bir test daha yap günün ne kadar geçti
Valla yaptım baktım yok bişey koydum kenarı eşimle az hava almaya çıktık gelince baktım bu çizgi tabi ben hemen eşime dedim Bi tanede sana yapalımHmmm ne kadar sonra belirdi 15 dkdan fazlaysa hata olabilir
Aynen biraz zaman geçsin yada öyle yapayım diyorum aslında bu konuyu açma amacım bu hapı içip gebelik testi yapanlar bunu yaşadımı diye ama kullanan yok galibaHmm çelişkili keşke biraz bekleseydiniz en mantıklısı yarın tekrar yapın
Gecikme yapabilir diye duymuştum kuzum sen ne kadar kullandın gebelik testi yaptınmı gecikmen varsaMerhaba arkadaşlar lütfen bana yardımcı olurmusunuz progestan adeti geçiktirir mi lütfen bilen varsa söylesin lütfen![]()
Ben kullanıyorum canım bu ilacıAynen biraz zaman geçsin yada öyle yapayım diyorum aslında bu konuyu açma amacım bu hapı içip gebelik testi yapanlar bunu yaşadımı diye ama kullanan yok galiba
Ben klomen kullandım 5 gün adetimden sonra klomen den sonrada 8 gün arayla progestan kullandim yani 30 hap 15 gün akşam sabah kullandım canımGecikme yapabilir diye duymuştum kuzum sen ne kadar kullandın gebelik testi yaptınmı gecikmen varsa
Klomen gebelik testinde pozitif etki edebiliyor ama psogestanda hcg hormonu yok ben Klomen hiç kullanmadım kaç gündür Ovülasyon testim pozitif çıkıyor onun şaşkınlığını yaşıyorumBen klomen kullandım 5 gün adetimden sonra klomen den sonrada 8 gün arayla progestan kullandim yani 30 hap 15 gün akşam sabah kullandım canım
Anladım canım ben ne yapıcamı bilmiyorum vallah çok üzülüyorummm yaaKlomen gebelik testinde pozitif etki edebiliyor ama psogestanda hcg hormonu yok ben Klomen hiç kullanmadım kaç gündür Ovülasyon testim pozitif çıkıyor onun şaşkınlığını yaşıyorum
Üzülme canım yaAnladım canım ben ne yapıcamı bilmiyorum vallah çok üzülüyorummm yaa![]()
7 8 ay falan oldu deniyoruz olmuyor canım yaa 5 6 ay falanda doktora gidiyorum ama melesef Allah hayırlı zamanı gelince verir inşallah canımÜzülme canım ya
Aynen bizim durum bizde deniyoruz doktorda gittik ama yok daha bu ay inşallah umudum var Ovülasyon kullandım7 8 ay falan oldu deniyoruz olmuyor canım yaa 5 6 ay falanda doktora gidiyorum ama melesef Allah hayırlı zamanı gelince verir inşallah canım