• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Progestan kullanan yardımcı olabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi atıyorum bi tane
Kutunun üstünde 3çizgi tok karnına. Yazıyor yazdığı gibi mi uygulayayım günde iki yeter mi

Valla bana günde 2 demisti. Polikistikover im var. Bilmiyorum ki. Sana 3 dediyse 3 iç. Ama dikkat et sersemlik yapabilir. Araba kullaniyosan falan..
Folikasiti de ihmal etme o da cok yarayisli bir şey. Günde 1 tok demisti bana. Hamilelere de veriyorlar. Vitamin.
B12 vermedi ama bana.

Benim polikistikover nedir hiçbi fikrim yok açıkcası :/ bir kere gittim doktora adetim gecikti test yaptırmak istiyorum dedim. Negatif çıktı sonra kendisine Follik asit kullanmam gerekiyor mu diye sordum tabi dedi ama diğer değerlerine de bakalım dedi b12 eksik çıkınca da iğnesini verdi ilk hafta 5 gün boyunca her gün şimdi de haftada bir vuruluyorum saç dökülmesi durdu tırnaklarımla ki kırılma bitti ayaklarum hep soğuk olurdu şimdi sıcacık. B12 çok önemli bi vitamin tekrar gittiğinizde bi danışın isterseniz. Benimki sınırdaydı malesef.

Ben kan idrar hormon tahlillerimi yaptirdim b12 den bahsetmedi, yeterliydi heralde. Ama ben de cok cabuk usurum. Elim ayagim hep soguktur. Sac dokulmem yok o kadar.

Bahsetmedi ise yeterlidir balık yumurta peynir tüketiyorsanız bi sorun yok muhtemelen sevgiler :)

Bana da dr o ilacı verdi. Kutu bitene kadar kullandım. Ancak sonuç negatif bu ay da ilacı kullanmadan bakalım.

Progestan döllenme olduysa bebişin tutunmasını sağlıyor. Hamilelere de veriyorlar düşük riskini azaltsin diye. Yumurtlama ve döllenme olmadiysa pek işe yaramaz. Bende de ilk ay ise yaramadi ama yine de kullaniyorum. Pko sadece progestanla düzelecek bir rahatsızlık değil malesef. Ben bitkisel yollarla kistlerimi temizlemeye, yumurtalarimi büyütmeye calisiyorum. Progestan da 3.adım. Allah büyük, bir gün denk gelir, progestanla tutunur.. eson eson

Slm kizlar vajinal progeston attiktan nekadar sonra idrara cikilabilir?

Ben ağız yoluyla alıyorım daha önce kullanmadım bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır :)

Adet düzenlemesi için verildiğinde, ilaç bitince adetin başlıycak demişti doktor.

merhabalar bana doktorum adetimden 10 gün önce rahim kalın gebelik olabilir döllenme olduysa tutunsun diye progestan 100 mg verdi sabah öğlen akşam kullanıyorum adetim dün olması gerekiyordu ama dün ağrım çok oldu peçeteyle kontrol ettiğimde akıntının içinde kahverengi vardı aa dedim kesin oluyorum normalde hemen olurdum öyle olduğumda adet öncesi. Bugünde kahverengi akıntı geldi yine ilacım bitmedi henüz acaba ilaç mı beni geciktiriyor bugün bitiyor akşama içmicem ilaç olurmuyum adet acaba yerleşme kanaması mı çok soru işaretleri var kafamda ilaç içtiğim için adet olmuyor olabilir miyim? Yardımcı olur musunuz ???? Test yapmaya korkuyorum negatif olacak diye
Sonuç ne oldu, ilaç bitince adet başlar diye biliyorum.

Back