Progestan ignemi
Bende asilamanin 9.günü kahverengi lekelenme oldu progestan kullaniyordum yerlesme kanamasi mi yoksa ilacin yan etkisi mi kafam cok karistiCanım ben de ilk defa progestan kullandim. 10.gün kahve akintim geldi. Pko oldugum icin aliskinim adetim kahve akintiyla baslar kahve akintiyla biter. Ama bu sefer 3 gun sadece kahve akinti geldi. Arada birkac gun kan geldi ama cok az.. Sonra kahveyle bitti. 1 hafta boyle oldu.. Progestan yan etkisi mi acaba bu... Adet gordum mu gormedim mi anlamadim yani
Bende asilamanin 9.günü kahverengi lekelenme oldu progestan kullaniyordum yerlesme kanamasi mi yoksa ilacin yan etkisi mi kafam cok karisti
Ilk asilamamda hic yasamadim doktorumu aradim progestani 2ye cikar dedi belki ilacin yan etkisidirCanim sen asilama yaptırmıssın belki sebebi odur. Belki gebesindir. Doktora göründün mü bilgi aldin mi bu konuda
Sana ne icin verdi dr bana asilamadan sonra verdiBence öyle. Ben de simdi 2 iciyorum. Gecen ay gunde 1 yutuyodum. Basladim yine bakalim. Sogan suyu falan da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?