2 aylık hamileyim vve düşük tehlikem oldugu çin doktor progestan yazdı ve onu kullanmaya başladıktan sonra kilo almaya başladım ve sürekli uyumaktan sersem gibi oldum,piskolojim çok bozuldu bazen neden çocuk yaptım diye düşünüyorum,bu benim 2. gebeligim ilk gebeligimdede böyle şeyler yaşamiştım
2 aylık hamileyim vve düşük tehlikem oldugu çin doktor progestan yazdı ve onu kullanmaya başladıktan sonra kilo almaya başladım ve sürekli uyumaktan sersem gibi oldum,piskolojim çok bozuldu bazen neden çocuk yaptım diye düşünüyorum,bu benim 2. gebeligim ilk gebeligimdede böyle şeyler yaşamiştım
öncelikle bebeğin hayırlı olsun,sağ salim kucağına alırsın inşallah.ben de hamileliğimde 4.5ay kullanmıştım,önce düşük dozda vermişti,sonra kasıklarımda ağrı ve kanamam olunca dozunu arttırmıştı doktor.bende şişkinlik yapmıştı çok fazla,sürekli gazım var gibiydi,cildimde yağlanma ve aşırı tüylenme yapmıştı,en önemli sorun da dediğiniz gibi uyku ve baş dönmesi olmuştu.özellikle de hapı yutar yutmaz başım dönmeye başlardı,sersemletiyordu.4.5ay ayağım yere hiç basmadı gibiydi baş dönmesi yüzünden.faydası da oldu tabiki,düşük tehlikem ortadan kalktı,inşallah bir dahaki hamileliğimde kullanmak zorunda kalmam,sizinde Allah yardımcınız olsun
bebeğin hayırlı olsun cnm bende kullandım 4 ay düşük tehlikem vardı benimde ben 2 ay kafamı yastıktan kaldıramadım çok zor günlerdi ve şuan 25 haftlık hamileyim allaha çok şükür şimdi iyim allah sanada yardımcı olsun cnm
öncelikle çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı kucağın alırsın bebeğini canım.benim kızım 1yaşında ve kızıma 2,5 aylık hamileyken düşük tehlikesi geçirdim.rahmim kan dolmuş doktor hastanede yatış verdi ve bebeğin yüksek olasılıkla düşücek hazırlıklı ol dedi. hayatımda okadar üzüldüğümü korktuğumu hatırlamıyorum.ama şu herçekki allahtan başka kimse ne olacağını bilemez doktor kesin düşer dedi kızım şuan 1 yaşında.sakın üzülme endişelenme her hamilelikte ilk 3 ay çok önemli.seninde ikinci bebeğin tecrübelisin yani.progestanı bende çok kullandım bebeğin vücuda tuttunması için hormon hapı veriyorlar.ve yan etkileri çok kötü haklısın insan hep uyuyor hep sersem halde dolaşıyor.birde benim hep ağzım kururdu hiç keyfim kalmazdı o ilacı içince.ama mecburuz katlanıcaz bebeklerimizin sağlığı için.sende sakın ihmal etme sık dişini bebeğini sağlıkla kucağına alıcan zamanı düşün.inşallahh allahım o günleride gösterir.tekrar çok çok geçmiş olsun moralini yüksek tut üzülme sakın hiç birşey için.anneler günün kutlu olsun bu arada canım
şu an 21 hftalık gebeyim gebeliğimi yeni öğrendim daha alışamadan kanmam oldu düşük reskin var dediler istirahat verdi dr um bi kutu progestanın ardından 2. kutu progestanı kullandım ikincisi düşük dozluydu o bittikten sonra dr um kesti progestanı çok şükür sağlıklı bi gebelik geçiriyorum bende hiç bi yan etkisi olmamıştı progestanın .üzme kendini bide bol bol istirahat et en önemlisi bu ben evime süpürge dahi tutmadım o dönemlerde komik gelicek belki ama eşim yanımda olduğunda yerimden bile kaldırmıyodu beni suyumu bile o veriyodu.bi süre öle geçirdik ççok şükür şimdi kimizde iyiyiz eylülü bekliyoruz birbirmize kavuşmak için.çok hareketli bi bebk hiç durmuyo :)
inşallah sende bi an önce atlatırsın o zor günleri